Άγριο έγκλημα στη Νίκαια: Ξεσπά κατά Αστυνομίας και ψυχιάτρων η κόρη του δράστη και σύζυγος του θύματος

Άγριο έγκλημα στη Νίκαια: Ξεσπά κατά Αστυνομίας και ψυχιάτρων η κόρη του δράστη και σύζυγος του θύματος

«O πατέρας μου μας απειλούσε, είχε μανία καταδίωξης» - «Τι άλλο να έκανα; Να έπαιρνα μπράβους για εμένα και τον σύζυγό μου; Ποιος θα τον φέρει πίσω;»

Ξέσπασε η κόρη του δράστη και σύζυγος του θύματος του άγριου εγκλήματος στη Νίκαια, όπου ο 64χρονος πατέρας της σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του.

Ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει, ότι ο πατέρας της έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον πατέρα των παιδιών της έξω από το σπίτι της, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της. Ήθελε να την εκδικηθεί, επειδή τη θεωρούσε υπαίτια του διαζυγίου του με τη μητέρα της. Όπως περιέγραψε η σύζυγος του θύματος μιλώντας στην εκπομπή Tlive, είχε κάνει ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, για να προστατέψει την οικογένειά της. Όμως ο πατέρας της είχε τόσο μίσος, που δε δίστασε να δολοφονήσει τον γαμπρό του.

«Θεώρησα, ότι από τη στιγμή που απειλούμαι εγώ, ο σύζυγός μου και το παιδάκι μας, τότε είχαμε ένα, εννοείται ότι δε θα παίρναμε τον νόμο στα χέρια μας, γιατί υποτίθεται, ότι είμαστε σε πολιτισμένο κράτος. Οπότε, απευθυνθήκαμε σε Αστυνομικό Τμήμα και μας είπαν, ότι πρέπει να γίνει καταγγελία στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης, γιατί εκεί μένει», περιέγραψε η γυναίκα στην εκπομπή T live και συνέχισε: «Μία μέρα πριν, μας έλεγε ότι αν δε γυρίσει σπίτι η μάνα μου, στο σπίτι μας θα χυθεί αίμα. Με ημερομηνία 16 Ιουλίου 2020, σε σπίτι που υπήρχε μωρό 10 μηνών. Δεν υπήρχε σεβασμός».

«Μας απειλούσε... Είχε μανία καταδίωξης»

Η σύζυγος του θύματος ανέφερε ακόμα, ότι ο πατέρας της ήταν ψυχικά διαταραγμένος, ωστόσο, τον έδιωξαν από την ψυχιατρική δομή όπου φιλοξενήθηκε για μερικές ημέρες, μετά από καταγγελία: «Αναφέραμε στις αρχές, ότι έλεγε πως είχε το Άγιο Πνεύμα και πρέπει να τον ακούμε, ότι έγραφε ποίηση και άλλα. Ήταν ένας άνθρωπος αλλοπρόσαλλος... Μας απειλούσε, είχε έπαρση και αισθανόταν ότι δεν τον συμπαθούσε κανένας. Ήταν βίαιος, έτοιμος να μας αρπάξει όλους, είχε μανία καταδίωξης. Νόμιζε ότι όλοι προσπαθούσαν να τον χωρίσουν με το παιδί. Μία Δευτέρα, με παίρνουν περιχαρείς από την κλινική και μου είπαν ότι του έδωσαν εξιτήριο», τόνισε.