Άγριο έγκλημα στη Νίκαια: Αποκαλύπτεται το βίαιο παρελθόν του πεθερού που σκότωσε τον γαμπρό του – Έδερνε την γυναίκα του και την κόρη του

Άγριο έγκλημα στη Νίκαια: Αποκαλύπτεται το βίαιο παρελθόν του πεθερού που σκότωσε τον γαμπρό του – Έδερνε την γυναίκα του και την κόρη του

«Όταν τον εγκατέλειψαν ήρθε εδώ και τον σκότωσε τον Στέλιο, τον θεώρησε υπεύθυνο, ο μόνος που δεν ήταν υπεύθυνος»

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στη Νίκαια μετά την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, με 64χρονο άνδρα να σκοτώνει τον γαμπρό του και στη συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του.

Από τις πληροφορίες που έρχονται στο φως ο 64χρονος δράστης και αυτόχειρας είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον άτυχο άνδρα στο γκαράζ του σπιτιού του, όπου τον περίμενε κρατώντας ένα δίκαννο. Αφού τον πυροβόλησε και τον σκότωσε, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Ο 64χρονος ήταν μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης και είχε χωρίσει από τη σύζυγό του, η οποία πλέον κατοικεί και εργάζεται στην Αθήνα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο 64χρονος θεωρούσε υπεύθυνο τον γαμπρό του για τον χωρισμό του από τη γυναίκα του.

Μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι ο 64χρονος δράστης κακοποιούσε συστηματικά τόσο τη πρώην σύζυγό του όσο και την κόρη του. Οι δύο γυναίκες είχαν διακόψει κάθε επαφή μαζί του και εκείνος εξαπέλυε εναντίον τους απειλές για αιματοκύλισμα, τις οποίες εν τέλει έκανε πράξη.

 

«Άργησε κιόλας να χωρίσει γιατί την έδερνε, την έκανε και έφυγε και πήγε στην Αθήνα και από τότε άρχισε τις απειλές, ότι θα χυθεί αίμα και όταν χώρισε. Ήρθαν εδώ και ο εισαγγελέας τον έστειλε στο ψυχιατρείο. Αλλά τον βγάλανε σε μία εβδομάδα γιατί είπε ο γιατρός ότι δεν έχει κάτι. Είναι μόνο κακός άνθρωπος», είπε ο κουνιάδος του δράστη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 64χρονος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα στη Σταυρούπολη, ενώ συγγενείς του θύματος κάνουν λόγο για προμελετημένο έγκλημα.

«Ήταν πατέρας – αφέντης. Έδερνε την γυναίκα του και την κόρη του. Όταν τον εγκατέλειψαν ήρθε εδώ και τον σκότωσε τον Στέλιο, τον θεώρησε υπεύθυνο, ο μόνος που δεν ήταν υπεύθυνος. Μια εξαιρετική οικογένεια και ένα εξαιρετικό παιδί», δήλωσε οικογενειακός φίλος.

«Είχαμε κάνει καταγγελία στην εισαγγελία», λέει η κόρη του δράστη

«Μας απειλούσε ότι θα χυθεί αίμα», είπε συντετριμμένη η σύζυγος του θύματος και κόρη του 64χρονου δράστη στη Νίκαια. Τόσο εκείνη όσο και τα δύο μικρά παιδιά της ήταν αυτόπτες μάρτυρες του εγκλήματος.

«Ο σύζυγός μου είναι νεκρός» δηλώνει με δάκρυα η γυναίκα του θύματος στο Mega. Μίλησε για τις απειλές που δέχονταν από τον πατέρα της, χωρίς όμως να αναφέρει τι ακριβώς περιελάμβαναν. Υπογραμμίζει ότι παρ'ολίγον να κινδυνεύσει εκείνη και το παιδί της.

 

«Με χτύπησαν σκάγια στο πόδι. Αν το παιδί ήταν έξω με τον μπαμπά του, φανταστείτε τι θα μπορούσε να είχε γίνει» τονίζει η γυναίκα και αναζητά ευθύνες σε εκείνον που συμφώνησε ώστε να αφεθεί ελεύθερος ο πατέρας της, δύο ημέρες αφότου εισήχθη στο ψυχιατρικό ίδρυμα όπου παρακολουθείτο.