Άγριο έγκλημα στη Νίκαια: «Το έλεγε από την αρχή “θα γίνει αιματοχυσία στο σπίτι σας”»

Άγριο έγκλημα στη Νίκαια: «Το έλεγε από την αρχή “θα γίνει αιματοχυσία στο σπίτι σας”»

Σοκάρουν οι μαρτυρίες του κουνιάδου του δράστη και συγγενούς της πρώην συζύγου του για το ποιόν του 64χρονου

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε στην περιοχή της Νίκαιας νωρίς το πρωί της Παρασκευής με δράστη έναν 64χρονο και θύμα τον 39χρονο σύζυγο της κόρης του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 64χρονος είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του και τον περίμενε με την καραμπίνα στο χέρι. Ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Αποκαλυπτικές για το ποιόν του δράστη, ο οποίος ήρθε από την Θεσσαλονίκη για να εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο την πρώην σύζυγό του, που έμενε στο σπίτι του γαμπρού της και της κόρης του, είναι οι μαρτυρίες δύο συγγενικών προσώπων της οικογένειας στην εκπομπή Live News.

«Ότι είχανε διαμάχες οικογενειακές, ναι και η παρότρυνση όλων των συγγενών ήταν να χωρίσει (η ξαδέλφη μου). Παντρευτήκανε, είχανε σχέση από όταν ήταν Γ΄ Λυκείου. Με λίγα λόγια, (ο δράστης) κάθαρμα από μικρός. Καθίκι της κοινωνίας. Παραβατική συμπεριφορά, βίαιος προς τη γυναίκα του χρόνια. Μάθαινα, ότι περνάει άσχημα. Για λεκτική βία, δεν τον λες τον άλλον κάθαρμα Έριχνε κανένα χαστούκι, καμία φάπα, καμιά κλωτσιά. Είχανε συμβεί αυτά, ήμουν και μπροστά» είπε ξάδελφος της πεθεράς του θύματος.

Συνέχισε δε λέγοντας: «Τεμπέλης ήτανε. Η ξαδέλφη μου δούλευε και συντηρούσε το σπίτι. Χάρηκα πάρα πολύ που είχε χωρίσει με την ξαδέλφη μου, αλλά να φθάσει μέχρι τον φόνο; Να φτάσει μέχρι τον φόνο, δεν το περίμενα. Όταν ρώταγα, σφιγγόντουσαν όλοι. Δεν ήθελαν να μου πουν λεπτομέρειες, που είναι, τι είναι».

Μιλώντας στην εκπομπή ο κουνιάδος του δράστη, είπε: «Γιατί χώρισε με την αδελφή μου. Άργησε κιόλας να χωρίσει. Γιατί την έδερνε, την έκανε και έφυγε, πήγε στην Αθήνα και από τότε άρχισε απειλές, τα ξέρουν στην αστυνομία αυτά. Αλλά δεν πιστεύαμε, ότι θα φτάσει μέχρι εδώ. Δηλαδή, όταν έκανε απειλές, "θα χυθεί αίμα" και αυτά όταν χώρισε, ήρθαν εδώ και ο εισαγγελέας τον έστειλε στο ψυχιατρείο. Αλλά τον βγάλανε σε μια εβδομάδα, γιατί είπε ο γιατρός "δεν έχει κάτι, μόνο είναι κακός άνθρωπος". Τα είχε βάλει με όλους δηλαδή. Πολλά πράγματα είπε, όταν έφυγε η αδελφή μου στην Αθήνα. Δεν ξέρω και εμένα μου ήλθε σήμερα… Ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Και εγώ τώρα Αθήνα πάω, να συμπαρασταθώ λίγο στην ανιψιά μου. Το μυαλό του ήταν κολλημένο, ότι την πήρε η ανιψιά μου την αδελφή μου, για να… Και άργησε κιόλας, να σας πω την αλήθεια, να χωρίσει, γιατί την έδερνε συνέχεια».

«Στο μυαλό του ήταν "μου πήρες την μάνα σου, θα πάρω τον άνδρα σου". Ξέρω εγώ; Κάτι τέτοιο. Τι να πω;» είπε και συνέχισε: «Έφευγε για την δουλειά και να πάει το παιδί στο σχολείο ο Στέλιος. Κάπου θα τον περίμενε. Σε κάποια γωνία. Πρώτα τον πυροβόλησε και μετά αυτοκτόνησε. Μου είπε σε κάποια φάση (η ανιψιά μου) ότι την φώναξε "μαμά, μαμά. Κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά". Απλώς ήταν ο χαρακτήρας του έτσι, να χτυπάει… Να κάνει… Αυτός πήγε ξαφνικά. Αλλά το έλεγε από την αρχή… "Θα γίνει αιματοχυσία στο σπίτι σας". Αλλά δεν τον πήραμε στα σοβαρά, όταν πρωτοέφυγε δηλαδή. Γι' αυτό κάνανε και καταγγελίες και τέτοια. Μια μητέρα τώρα με δύο μωρά».