Συγκλονίζουν οι κραυγές του πατέρα του νεκρού στο σημείο της οικογενειακής τραγωδίας στη Νίκαια – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του News

Συγκλονίζουν οι κραυγές του πατέρα του νεκρού στο σημείο της οικογενειακής τραγωδίας στη Νίκαια – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του News

Τι όπλισε το χέρι του δράστη – Το χρονικό της δολοφονίας

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία νωρίς το πρωί της Παρασκευής όταν λίγο μετά τις 8 πμ, 64χρονος σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του με δίκαννη καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Ο πατέρας του θύματος είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ οι κραυγές απόγνωσής του ακούγονται στην περιοχή. «Στέλιο, Στέλιο», φωνάζει.

Στην περιοχή της οικογενειακής τραγωδίας ακούγονται και τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας, η οποία πιθανολογείται ότι είναι η σύζυγος του 39χρονου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το έγκλημα έγινε σήμερα το πρωί. Ο 64χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 39χρονο γαμπρό του με δίκαννο, στην οδό Κυζίκου στη Νίκαια. Στη συνέχεια, ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

 

 

 

Όλα έγιναν στη μέση του δρόμου και η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 08:32. Μία γυναίκα τηλεφώνησε στην Αστυνομία, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη αν σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τους δύο άντρες.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ο πεθερός είχε χωρίσει από τη γυναίκα του και ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα γιατί θεωρούσε ότι εκείνη κρυβόταν στο σπίτι όπου έμεναν ο γαμπρός του και η κόρη του.

Ο δράστης φέρεται να θεωρούσε υπεύθυνο τον γαμπρό του για το γεγονός ότι η σύζυγός του είχε φύγει από το σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες και είχε μεταβεί στην Αθήνα, για να μείνει με το ζευγάρι.

 

Ως προς το έγκλημα σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον περίμενε έξω από το πάρκινγκ, τον πυροβόλησε στο κεφάλι με μία σφαίρα και λίγα μέτρα πιο πέρα αυτοκτόνησε.

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες - Βίντεο: Γιάννης Κέμμος