Υπόθεση παλαιοχριστιανών στην Κορινθία: Έγκυος στον 5ο μήνα η σύζυγός του, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται

Υπόθεση παλαιοχριστιανών στην Κορινθία: Έγκυος στον 5ο μήνα η σύζυγός του, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται

Ο δικηγόρος του αποκάλυψε ότι παραχώρησαν στην οικογένεια ένα διαμέρισμα στον Πειραιά

Έγκυος στον 5ο μήνα είναι η σύζυγος του αυτοαποκαλούμενου παλαιοχριστιανού Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, όπως αποκάλυψε σήμερα ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Πιο συγκεκριμένα, ο 45χρονος ο οποίος βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής ανακοίνωσε με ενθουσιασμό το χαρμόσυνο γεγονός, ενώ ο δικηγόρος του μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής αποκάλυψε, ότι παραχώρησαν στην οικογένεια του πελάτη του ένα διαμέρισμα στον Πειραιά. Ο ίδιος τόνισε, πως έχει συμβουλέψει τον 45χρονο, εάν λάβει την επιμέλεια του 15χρονου γιου του ξανά, να βαδίσει σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος και το παιδί να συνεχίσει τη ζωή του πηγαίνοντας στο σχολείο. Αυτή τη κατάσταση δεν την αρνήθηκε ο Μανώλης, ενώ και οι δύο εξήγησαν, πως το σπίτι που πρόκειται να μετακομίσει βρίσκεται κοντά σε σχολείο.

Ο 45χρονος μίλησε για την επικοινωνία που έχει με την οικογένεια του, είπε ότι δεν γνωρίζει που βρίσκεται η έγκυος σύζυγός του με την κόρη τους, ενώ όπως είπε «και εγώ στη θέση τους θα κρυβόμουν κάτω από ένα πυθάρι». «Μαθαίνω νέα της συζύγου μου, αλλά δεν γνωρίζω που είναι», είπε χαρακτηριστικά. Έπειτα σε ερώτηση για τον πατέρα του παιδιού της κόρης του, δεν ήθελε να αναφέρει πολλά στοιχεία, παρά μόνο ότι ο γαμπρός του είναι πνευματικό παιδί του πατέρα Κλεομένη και όσα έχουν γραφτεί πρόκειται περί παρεξήγησης.

O 45χρονος νωρίτερα αναφέρθηκε και στα ενδιαφέροντα του και ενασχόληση του με τη συγγραφή. «Ο Κοέλιο μου άλλαξε τη ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο 45χρονος. Εξήγησε πως αυτή τη στιγμή ο μισθός του από τον Δήμο Ερέτριας βρίσκεται σε παύση πληρωμής, ενώ αναφορικά με όσα λένε οι κυνηγοί για το περιστατικό του εμπρησμού, το διαψεύδει κατηγορηματικά. Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μίλησε επίσης και για τα όπλα που βρέθηκαν στο λαγούμι, που κατοικούσε στην Κορινθία: «Τα περισσότερα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή μου, είναι αυτοσχέδια, εκτός από ένα που βρήκα θαμμένο» είπε.