Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Σε έφαγα σαν μπεκάτσα», άκουσε να λέει ο πατέρας της η σύζυγος του θύματος

Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα:  «Σε έφαγα σαν μπεκάτσα», άκουσε να λέει ο πατέρας της η σύζυγος του θύματος

Η γυναίκα μιλούσε με τον άντρα της στο τηλέφωνο την στιγμή του φονικού

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα, όπου ο πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του. Μάλιστα, είναι συγκλονιστική η ατάκα που άκουσε η γυναίκα του θύματος από τον πατέρα της, καθώς την στιγμή του φονικού μιλούσε με τον άντρα της στο τηλέφωνο.

Τόσο ο δράστης, όσο και η σύζυγός του, δηλαδή οι γονείς της γυναίκας, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Η Ιωάννα Καλομπράτσου, δικηγόρος του συζύγου του θύματος μίλησε για το έγκλημα της Αγίας Βαρβάρας. Η κα Καλομπράτσου ανέφερε ότι το θύμα με τη σύζυγό του ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι κι ότι πριν από ένα χρόνο είχαν επισκεφθεί το γραφείο της για να αντιμετωπίσουν ζητήματα που είχαν προκύψει από την πλευρά των γονέων της συζύγου του θύματος.

«Γινόταν πολύ δύσκολη η καθημερινότητά τους. Με αφορμή λοιπόν αυτά και ένα εξώδικο που είχαν στείλει οι δράστες στους εντολείς μου , είχαν ξεκινήσει την επαγγελματικής μας συνεργασία», σημείωσε αρχικά η δικηγόρος στην εκπομπή «Live News» του Mega και σημείωσε:

«Έχει γίνει μία βάναυση προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του θύματος, και θέλω να πω ότι ήταν πραγματικά ενωμένοι σε αυτό. Αν και ήταν γαμπρός, έδειχνε πραγματικά σεβασμό στους γονείς της γυναίκας του».

Για την σκηνή του εγκλήματος η δικηγόρος δήλωσε: «Η σύζυγος του θύματος βρισκόταν στην Σπάρτη την μοιραία ημέρα. Όταν το θύμα επέστρεφε στο σπίτι του, μιλούσαν στο τηλέφωνο κι άκουσε η εντολέας μου να λέει η μητέρα της ”ρίχτου, ρίχτου” κι άκουσε τους πυροβολισμούς. Το πολύ σοκαριστικό ήταν που άκουσε τον πατέρα της να λέει «σε ”έφαγα” σαν μπεκάτσα», πράγμα που το δήλωσε από την πρώτη στιγμή».