Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Υπήρχαν οικογενειακά θέματα στη συγκεκριμένη οικογένεια»

Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Υπήρχαν οικογενειακά θέματα στη συγκεκριμένη οικογένεια»

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. για το κίνητρο της δολοφονίας του 57χρονου από τον πεθερό του

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 57χρονου από τον 69χρονο πεθερό του στην Αγία Βαρβάρα αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. τόνισε: «Η δίωξη που του ασκήθηκε είναι για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Δίωξη ασκήθηκε και στη σύζυγο, που φαίνεται πως τον προέτρεψε. Υπήρχαν οικογενειακά θέματα στη συγκεκριμένη οικογένεια».

Ο 69χρονος δράστης πυροβόλησε και δολοφόνησε τον 57χρονο άντρα της κόρης του με δύο πυροβολισμούς, στην αυλή του σπιτιού τους στην Αγία Βαρβάρα, επειδή νόμιζε ότι δεν φέρεται καλά στην κόρη του. «Ακούστηκε κάποια αψιμαχία και μετά ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Βγήκαμε έξω, γιατί είναι ησυχία και ακούστηκε, ώσπου να πάρουμε χαμπάρι τι γίνεται ακούστηκε και δεύτερος πυροβολισμός. Κάποιος φώναζε τι έκανες», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Ο δράστης μόλις διέπραξε τη δολοφονία του 57χρονου, πήρε την καραμπίνα και πήγαινε προς το αστυνομικό τμήμα. Εκεί τον συνέλαβαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που είχαν ενημερωθεί για το συμβάν. «Η γυναίκα ήταν από πίσω για να τον σταματήσει και φώναζε εγώ είμαι παλικάρι πάω να παραδοθώ. Έλεγε είμαι παλικάρι και πάω να παραδοθώ με την καραμπίνα στο χέρι», είπε ένας ακόμη αυτόπτης μάρτυρας.