Αναγκαστική διακοπή κύησης 19χρονης στην Ζάκυνθο: Τα μηνύματα που «καίνε» τον 27χρονο σύντροφό της

Αναγκαστική διακοπή κύησης 19χρονης στην Ζάκυνθο: Τα μηνύματα που «καίνε» τον 27χρονο σύντροφό της

Τι ισχυρίζεται η δικηγόρος της κοπέλας, η οποία επιμένει να ζητάει δικαίωση για μωρό της που χάθηκε

Ξέσπασε η 19χρονη που απέβαλε αναγκαστικά και κατηγορεί γι' αυτό τον 27χρονο σύντροφό της στη Ζάκυνθο, μετά από την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή να τον αφήσουν ελεύθερο. Ζητάει δικαίωση, τόσο για εκείνη, όσο και για το έμβρυο, που δεν κράτησε ποτέ στην αγκαλιά της, ενώ η δικηγόρος της ισχυρίζεται ότι υπάρχουν μηνύματα που «καίνε» τον μέχρι πρότινος σύντροφό της.

«Αυτό που σκέφτομαι συνέχεια είναι ότι έχασα το παιδί μου και δεν γυρίζει πίσω», ανέφερε η 19χρονη στην εκπομπή «Live News» του Mega.

Η νεαρή κοπέλα λέει πως έχει στα χέρια της στοιχεία που καίνε τον 27χρονο. Το πρωί πήγε στο δικαστικό μέγαρο για μα δηλώσει παράσταση υποστήριξης κατηγορίας.

«Τις επόμενες ημέρες η νεαρή κοπέλα θα δώσει και κατάθεση, θα εισφέρουμε όλα τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη προκειμένου να στηρίξουμε την καταγγελία της και όλα αυτά τα οποία έζησε, εκείνο το μοιραίο βράδυ», δηλώνει η δικηγόρος της, Γιάννα Παναγοπούλου.

Τα νέα στοιχεία που θα τεθούν υπόψιν ανακριτή και εισαγγελέα από την 19χρονη, θεωρεί ότι θα αλλάξουν την μέχρι τώρα απόφαση του δικαστηρίου.

«Έχουμε εμπιστοσύνη με τη δικηγόρο μου στην ελληνική Δικαιοσύνη, να δώσουμε μεγάλο αγώνα», τονίζει η κοπέλα.

«Ό,τι μηνύματα, ό,τι κλήσεις, οτιδήποτε υλικό υπάρχει στα χέρια της κοπέλας θα μπουν στη δικογραφία προκειμένου να αποδειχθεί η αλήθεια», συμπληρώνει η κα Παναγοπούλου.

Ο 27χρονος ισχυρίστηκε από την πρώτη στιγμή πως είναι αθώος. Λέει πως το 19χρονο κορίτσι πήρε από μόνο του χάπια για να αποβάλλει και ποτέ δεν την κακοποίησε.

«Όχι, όχι, είναι όλα ψέματα, θα φανεί η αλήθεια. Εγώ ήμουνα μαζί του σπίτι, υπάρχει κάμερα που μπαίνουμε μαζί σπίτι και ήμασταν μία χαρά, γελάγαμε. Υπάρχει στην κάμερα και μετά βγήκα από το σπίτι έτσι όπως βγήκα», απαντά η κοπέλα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το LIVE NEWS, φαίνεται η 19χρονη μαζί με τον 27χρονο σύντροφό της το βράδυ της περασμένης Τρίτης, να βγαίνουν από το σπίτι του και να μπαίνουν στο αυτοκίνητο για το νοσοκομείο.

Είναι το μοιραίο βράδυ που καταγγέλλει η νεαρή κοπέλα πως την έδεσε και την ανάγκασε να πάρει χάπια για να αποβάλλει στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Περισσότερες απαντήσεις για την υπόθεση θα δώσουν οι συνολικές εξετάσεις της 19χρονης και η έκθεση του ιατροδικαστή.

«Δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση μέχρι και σήμερα στη δικογραφία, αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση τις επόμενες μέρες», δηλώνει η δικηγόρος της 19χρονης.

Ο 27χρονος κυκλοφορεί ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα με την 19χρονη να ζητάει δικαίωση.

Τα μηνύματα που «καίνε» τον 27χρονο

Μιλώντας στο LIVE NEWS η Γιάννα Παναγοπούλου ξεκαθαρίζει αναφερόμενη στην γιαγιά της 19χρονης, που τις προηγούμενες ημέρες στοχοποιήθηκε, ότι με «την ανακριτική διάταξη επιβολής περιοριστικών όρων στον κατηγορούμενο υπάρχει συγκεκριμένος όρος που αναφέρεται στην γιαγιά και την προστατεύει».

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι υπάρχουν μηνύματα και υλικό, που αποδεικνύουν τη συμπεριφορά που είχε ο 27χρονος απέναντι στην έγκυο 19χρονη.

Παράλληλα, κάνει γνωστό ότι σήμερα ζητήθηκε από τον ανακριτή «ο ιατρικός φάκελος της πλήρους νοσηλείας της κοπέλας, αλλά και τα δείγματα ούρων και αίματος κατά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο για να σταλούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία ώστε να διαταχθούν και περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις».

Ερωτώμενη για τα χάπια που δόθηκαν στην 19χρονη, με αποτέλεσμα να αποβάλει, ο δικηγόρος απαντά ότι η 19χρονη στη θέση που ήταν εκείνο το βράδυ δεν συγκράτησε κάποιο πειστήριο. Υπάρχουν όμως στη δικογραφία στοιχεία ότι η κοπέλα πήρε χάπια και οδηγήθηκε στην διακοπή της κύησης.