Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Προμελετημένη από τον πατέρα μου η δολοφονία του γαμπρού μου»

Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Προμελετημένη από τον πατέρα μου η δολοφονία του γαμπρού μου»

«Καίει» και τη μητέρα του ο γιος του δράστη - Η σύζυγος του θύματος κατέθεσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην Αγία Βαρβάρα, με θύτη έναν 69χρονο και θύμα τον 57χρονο γαμπρό του.

Ο γιος του δράστη, αστυνομικός στο επάγγελμα, στην κατάθεσή του στον ανακριτή υποστήριξε, πως ο πατέρας του είχε σχεδιάσει τη δολοφονία του γαμπρού του. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο γιος του δράστη κατέθεσε, ότι την ώρα της δολοφονίας βρισκόταν στο διαμέρισμα του 57χρονου γαμπρού του και πρόσεχε τον 12χρονο γιο του, μέχρι να επιστρέψει με την κόρη του από μια δραστηριότητα που είχε η μικρή.

Όπως φέρεται να είπε, άκουσε τον πυροβολισμό και βγήκε στο μπαλκόνι. «Τι έκανες ρε, τον σκότωσες», φώναξε στον πατέρα του και τότε εκείνος έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και του είπε «τώρα θα σκοτώσω κι εσένα». Μάλιστα, ο γιος του δράστη φέρεται να είπε, ότι την ώρα που τον στόχευε με την καραμπίνα ο πατέρας του, βγήκε στο μπαλκόνι και ο 12χρονος γιος του θύματος και είδε το μακάβριο θέαμα.

Ο αστυνομικός φέρεται επίσης να υποστήριξε, ότι ο πατέρας του είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία του γαμπρού του. «Τα είχε όλα σχεδιασμένα, διαφορετικά δεν είχε κανένα λόγο να φέρει από την Σπάρτη την κυνηγετική του καραμπίνα. Εδώ δεν είχε κάτι να κυνηγήσει», φέρεται να είπε. Πρόσθεσε, ότι άκουσε ο ίδιος τη μητέρα του να παροτρύνει τον πατέρα του, να πυροβολήσει τον 57χρονο, λέγοντάς του «ρίξτου ρίξτου», αντί να προσπαθήσει να τον εμποδίσει.

Τέλος, φέρεται να ισχυρίστηκε, ότι οι γονείς του γνώριζαν με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμα των τριών παιδιών τους, πότε έφευγαν από την πολυκατοικία, πότε επέστρεφαν, τι ώρα ήταν οι δραστηριότητες των εγγονιών τους και όπως ο ίδιος πιστεύει, ο πατέρας του έστησε καρτέρι στον γαμπρό του.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, οι σχέσεις του 69χρονου και της συζύγου του και με τα τρία τους παιδιά ήταν τεταμένες. Μάλιστα τα τρία αδέλφια είχαν φτάσει στο σημείο, όποτε οι γονείς τους έρχονταν στην Αθήνα από τη Σπάρτη, όπου έμεναν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, να φοβούνται να βγουν ή να μπουν στην πολυκατοικία. Γι’ αυτό κάθε φορά που το έκαναν φρόντιζαν να μιλούν στο τηλέφωνο με κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας, για να ακούσει, αν πάει να συμβεί κάτι κακό.