Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Γυναίκα «έχασε» μέσα σε λίγες ώρες σύζυγο και μωρό

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Γυναίκα «έχασε» μέσα σε λίγες ώρες σύζυγο και μωρό

Το 7,5 μηνών βρέφος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας μετά τη γέννησή του το περασμένο καλοκαίρι

Θρήνος για μια 42χρονη μητέρα στην Πτολεμαΐδα, η οποία μέσα σε λίγες ώρες «έχασε» τον σύζυγό της και το νεογέννητο βρέφος της.

Σύμφωνα με το kozan.gr, o 50χρονος πατέρας του βρέφους αντιμετώπιζε τον τελευταίο μήνα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Νοσηλευόταν στο «Θεαγένειο», όμως δεν τα κατάφερε και «έφυγε» από τη ζωή. Το 7,5 μηνών μωρό του, που είχε υποκείμενα νοσήματα, κατέληξε λίγες ώρες αργότερα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης από τη μητέρα του, με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης. Ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Το μωρό, ήδη από τη γέννησή του τον περασμένο Ιούλιο, έδωσε μεγάλη «μάχη» για τη ζωή του. Είχε γεννηθεί πρόωρα λόγω αποκόλλησης πλακούντα και αμέσως μεταφέρθηκε από την Πτολεμαΐδα στη Μονάδα Νεογνών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση. Για τη διακομιδή του είχε στηθεί «γέφυρα» ζωής. Το ασθενοφόρο που το μετέφερε, είχαν συνοδεύσει δικυκλιτστές και περιπολικά της αστυνομίας, προκειμένου να φθάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο και να σωθεί.