«Είναι έγκλημα, δεν αυτοκτόνησε» – Απαντήσεις για το τι συνέβη στην Σταυρούλα ζητούν οι συγγενείς της

«Είναι έγκλημα, δεν αυτοκτόνησε» – Απαντήσεις για το τι συνέβη στην Σταυρούλα ζητούν οι συγγενείς της

Ανοιχτό παραμένει το σενάριο της αυτοκτονίας αλλά οι δικοί της άνθρωποι δεν αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια

Απαντήσεις για το συνέβη στην 53χρονη Σταυρούλα Γκουγκουλιά από την Κυψέλη που αγνοούνταν από τις 22 Αυγούστου 2023 και επιβεβαιώθηκε πως τελικά είναι νεκρή ζητούν ο αδερφός και ο πατέρα της.

Η σορός της γυναίκας ταυτοποιήθηκε και είναι αυτή που εντοπίστηκε στον Πόρο και ήταν στα αζήτητα για μήνες. Ανοιχτό παραμένει το σενάριο της αυτοκτονίας, ωστόσο, οι δικοί της άνθρωποι δεν αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια.

«Θα το φτάσω μέχρι τέλους»

Ο αδελφός της, μιλώντας το Σάββατο 24/2 στην εκπομπή του Mega «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», είπε πως «θα το φτάσει μέχρι τέλους, μέχρι να λάμψει η αλήθεια».

«Έχουν ανακατευτεί πάρα πολλά άτομα σε μία σοβαρή υπόθεση όπου κρατάνε στα χέρια τους πληροφορίες και πειστήρια του όλου σκηνικού. Πρέπει όποιος γνωρίζει ό,τι γνωρίζει και ό,τι πειστήριο έχει να πάει να το καταθέσει. Εμπιστευόμαστε την Ελληνική Αστυνομία και για το έργο της και για την γρήγορη ανταπόκρισή της μετά τη μήνυση που έχουμε καταθέσει εμείς σαν οικογένεια. Η μήνυση είναι κατά παντός υπευθύνου πρώτον και δεύτερον έχουμε μία σειρά από ερωτήματα που πρέπει η Ελληνική Αστυνομία και η Δικαιοσύνη να μπουν στη διαδικασία, όπως είναι η άρση απορρήτου των κινητών και των τραπεζικών λογαριασμών και πολλά άλλα πράγματα» δήλωσε.

«Το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας για εμένα αποκλείεται»

Στην εκπομπή μίλησε και ο ιδιωτικός ερευνητής, Χάρης Βεραμόν λέγοντας: «Το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας για εμένα αποκλείεται. Η γυναίκα είχε μαζί της λεφτά, πετσέτα και παρεό. Είχε πράγματα πουν δείχνουν πως ένας άνθρωπος δεν πάει να αυτοκτονήσει. Το σημείωμά δεν έχει καμία σχέση με την αυτοκτονία αλλά είναι ένα σημείωμα παραπόνων. Είχε κάποια θέματα ζωτικής σημάδια που θα την κρατούσαν στη ζωή. Αυτή τη στιγμή δεν είναι πρώτο η εγκληματική ενέργεια. Δεν είχε κακώσεις πάνω της. Υπάρχει μία ουσία που βρέθηκε αλλά δεν ξέρουμε το ποσοστό και η γυναίκα αυτή έπαιρνε ούτως ή άλλως φαρμακευτική αγωγή».

«Είναι έγκλημα» λέει ο πατέρας της

Ο βιολογικός πατέρας της Σταυρούλας από την πλευρά του τόνισε ότι η 53χρονη ήξερε καλό μπάνιο και πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

«Είχαμε να μιλήσουμε πολλά χρόνια με την Σταυρούλα. Ξαφνικά το Νοέμβριο μας πήρε τηλέφωνο ο Χάρης Βεραμόν και μας είπε ότι η Σταυρούλα έχει εξαφανιστεί από τον Αύγουστο. Αμέσως ψάξαμε να βρούμε την ξαδέρφη της να ρωτήσουμε αν γνωρίζει κάτι και μας είπε ότι ούτε ο θετός της πατέρας είχε επαφές μαζί της. Ήταν μόνη της στην Αθήνα. Μας είπαν ότι επειδή ήταν υιοθετημένη δεν μπορούσαμε να κάνουμε εμείς δήλωση της εξαφάνισης» είπε.

«Τα λάθη δεν είναι μόνο των Αρχών είναι και της συγκατοίκου, η οποία δεν μας ενημέρωσε εξ’ αρχής. Δεν κατηγορώ κανέναν αλλά έχω πολλά ερωτήματα σχετικά με την συγκάτοικο. Είναι πολύ αδιάφορη. Την έψαχναν όλη μέρα για να πάει να αναγνωρίσει την τσάντα και τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην παραλία και μας λέει ότι κοιμήθηκε αλλού. Η Σταυρούλα ήξερε το καλύτερο μπάνιο, ήταν γοργόνα, εγώ της έμαθα μπάνιο, δεν γίνεται να ήταν δυστύχημα. Είναι σίγουρα έγκλημα» πρόσθεσε.