Το συγκλονιστικό σημείωμα της Σταυρούλας που βρέθηκε νεκρή: «Η ζωή μου ήταν κόλαση, σε ευχαριστώ»

Το συγκλονιστικό σημείωμα της Σταυρούλας που βρέθηκε νεκρή: «Η ζωή μου ήταν κόλαση, σε ευχαριστώ»

Το εξέτασε γραφολόγος και επιβεβαίωσε ότι τα γραφόμενα ήταν της γυναίκας που η σορός της είχε βρεθεί στον Πόρο

Πραγματικά συγκλονίζει το σημείωμα που είχε γράψει η Σταυρούλα Γκουγκούλια, η οποίας βρέθηκε νεκρή στον Πόρο, ενώ ήταν αγνοούμενη από τον περασμένο Αύγουστο. Το σημείωμα βρέθηκε στο σπίτι στην Κυψέλη, όπου έμενε η 53χρονη μαζί με τη συγκάτοικό της.

Το σημείωμα, που φέρνει στο φως η εκπομπή «Tlive» στο Alpha, εξέτασε γραφολόγος και διαπιστώθηκε ότι το έγραψε η Σταυρούλα, σε άγνωστο χρόνο στο παρελθόν.

Το συγκλονιστικό σημείωμα

«Γιατί δε με έβαλες στο δημόσιο; Ένα μεγάλο “γιατί”. Ό,τι και αν έκανα ήμουν λάθος. Είχα μαθησιακά προβλήματα, μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας ΕΒΓΑΛΑ 17,7. Φεύγω χωρίς χρήματα.

Τα τραύματα στην ψυχή μου δεν έκλεισαν ποτέ. Με εγκατέλειψες. Ο αδερφός σου στον (όνομα πολιτικού). Η (όνομα πολιτικού) ήταν η βοήθεια και είχες δώσει τον λόγο σου… Δε με ήθελες ποτέ… Γιατί; Φεύγω με αξιοπρέπεια, το κρίμα στον λαιμό σου. Η ζωή μου ήταν κόλαση, σε ευχαριστώ.

Υ.Γ. Πολλή βία λεκτική. Με μείωνες, μου έσπασες τη μύτη. Όλοι δύο μέτρα κάτω από τη γη θα πάμε. Γέρασες. Σε λυπάμαι».

Από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής, δε φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια. Αντίθετα, το σενάριο το οποίο εξετάζεται ως το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για δυστύχημα, ενώ στο «τραπέζι» παραμένει και το σενάριο της αυτοκτονίας.