Φρίκη στη Ζάκυνθο: «Είμαι αθώος, είναι στημένη η ιστορία από την οικογένεια της 19χρονης»

Φρίκη στη Ζάκυνθο: «Είμαι αθώος, είναι στημένη η ιστορία από την οικογένεια της 19χρονης»

Τι ισχυρίζεται ο 27χρονος που κατηγορείται ότι εξανάγκασε την σύντροφό του να αποβάλει το έμβρυο που κυοφορούσε

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 27χρονος ξυλοκόπησε τη 19χρονη σύντροφό του και την εξανάγκασε να αποβάλει το έμβρυο που κυοφορούσε στη Ζάκυνθο.

Ο 27χρονος συνελήφθη, αλλά αρνείται όλες τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για μια «στημένη υπόθεση» από την οικογένεια της κοπέλας. Η 19χρονη διένυε τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όπως έγινε γνωστό, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ο σύντροφός της φέρεται να την παρέσυρε στο σπίτι ενός φίλου τους, την έδεσε και την εξανάγκασε να πάρει χάπια για να διακόψει την εγκυμοσύνη της. Την επόμενη μέρα το πρωί, τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε αποβάλει.

O 27χρονος πάντως αρνείται όλες τις κατηγορίες. «Όλη αυτή η ιστορία ήταν στημένη από τους γονείς της κοπέλας» είπε ο πατέρας του 27χρονου σε αλβανικά μέσα. «Η γιαγιά δεν ήθελε να γίνει ο αρραβώνας. Δεν ξέραμε ότι ήταν έγκυος, μόνο υποψιαζόμασταν, δεν το είχε πει στον γιο μου. Η κοπέλα πέρναγε καλά μαζί του, τον αγαπούσε με όλη την καρδιά της. Μου έλεγε, ότι την αγαπάει. Η γιαγιά της δεν τον ήθελε, ο πατέρας της ήταν στη φυλακή, πήγε ο γιος στη φυλακή και τον συνάντησε, για να ζητήσει το χέρι της και πήρε την ευχή του. Της έδωσαν φάρμακα για να αποβάλει. Της τα έδωσε η γιαγιά και η μητέρα της. Τις καταγγελίες τις έκαναν αυτές, για να μπει ο γιος μου στη φυλακή. Τα παιδιά αγαπιούνται, αλλά δεν ήθελε η γιαγιά. Πριν μια βδομάδα ο γιος μου, μού είπε ότι υποψιαζόταν, πως είναι έγκυος», συνέχισε.

Ξάδελφος του καταγγελόμενου εξέφρασε την πεποίθηση του, ότι ο 27χρονος δεν έχει καμία σχέση με την αποτρόπαια πράξη. «Ο ξάδελφος μου είναι αθώος. Δεν ήταν ποτέ βίαιος. Είναι ήρεμος άνθρωπος, δεν θα έκανε ποτέ κακό. Με τίποτα δεν τα έχει κάνει όλα αυτά που λένε. Έδειχνε ότι είναι καλά με το κορίτσι. Άλλωστε την κοπέλα την πήγε από μόνος του αυτός στο νοσοκομείο. Πώς θα μπορούσε να την είχε πάει αυτός, ενώ της έχει κάνει όλο αυτό το κακό», είπε.

Για το σοκαριστικό γεγονός και την υπερασπιστική γραμμή του πελάτη του μίλησε στο EΡΤΝΕWS ο δικηγόρος του 27χρονου, Παναγιώτης Κεφαλληνός, αρνούμενος όσα κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα. «Ο εντολέας μου αρνείται τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Ο ίδιος ισχυρίζεται, ότι δεν έχει πράξει τίποτα από αυτά τα οποία αναφέρει η μηνύτρια» υποστήριξε ο κ. Κεφαλληνός. Σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο του κατηγορούμενου «μέχρι σήμερα τουλάχιστον, στην ποινική δικογραφία που έχει σχηματιστεί, δεν υπάρχει καμία ιατροδικαστική έκθεση, από την οποία να αποδεικνύεται η οποιαδήποτε πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος της».

Ο συνήγορος του 27χρονου που κατηγορείται για έμφυλη βία, διακοπή κυήσεως και επικίνδυνη σωματική βλάβη ανέφερε ακόμα, ότι «δεν γνωρίζουμε αν οι επικαλούμενες από τη μηνυτήρια σωματικές βλάβες πράγματι έχουν επέλθει και έχουν πραγματοποιηθεί. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο». Ο κ. Κεφαλληνός δήλωσε, ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία που είναι σε γνώση του, δεν φαίνεται να υπάρχει τραυματισμός. «Ο εντολέας μου δεν την εγκατέλειψε. Κάθισε όλη το βράδυ της Τρίτης και έφυγε από το νοσοκομείο το πρωί της Τετάρτης», υποστήριξε. «Επικαλείται η κοπέλα, ότι έχει τραυματιστεί, αλλά από τη δικογραφία δεν προκύπτει τραυματισμός» επανέλαβε ο δικηγόρος του 27χρονου.

Μετά από την καταγγελία της 19χρονης, άνδρες Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

Ο 27χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.