«Τον προέτρεψα να δώσει δείγμα DNA», λέει ο δικηγόρος του «παλαιοχριστιανού» πατέρα στην Ορεινή Κορινθία

«Τον προέτρεψα να δώσει δείγμα DNA», λέει ο δικηγόρος του «παλαιοχριστιανού» πατέρα στην Ορεινή Κορινθία

«Μην προστρέξει κάποιος να πει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει γιατί είναι ένοχος», εξήγησε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος

Τη δική του εξήγηση έδωσε ο δικηγόρος του «παλαιχρισταινού» πατέρα που ζει σε λαγούμι με την οικογένεια του στην Ορεινή Κορινθία για τον λόγο που αρνείται να παραχωρήσει δείγμα DNA στις αρχές.

Ο 45χρονος έχει συλληφθεί, καθώς κατά τον έλεγχο της αστυνομίας προέβη σε αντίσταση κατά των Αρχών.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απείθεια, αλλά και για τη μη συμμόρφωση με το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Ο δικηγόρος του 45χρονου πατέρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μίλησε στο Live News, όπου σχολίασε την απόφαση του πατέρα να αρνηθεί να δώσει δείγμα DNA για εξέταση.

«Ενημέρωσα τον εντολέα μου ποια είναι τα δικαιώματά του κι από εκεί είναι στου ιδίου την αυτοδιάθεση, επειδή είναι αρνητής των εμβολίων και όλων αυτών των βιολογικών ενεργειών, να μην δώσει δείγμα παρά την προτροπή τη δική μου για να αποδειχθεί ότι τα άλλα παιδιά προέρχονται από τους άντρες που έχουν οι κόρες του και όχι από αιμομιξία. Δεν το αντιλαμβάνεται».

Και τόνισε ο συνήγορος του 45χρονου: «Μην προστρέξει κάποιος να πει πονηρά ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει γιατί είναι ένοχος. Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια σήμερα να τον μεταπείσω να δώσει DNA για να δει όλη η κοινωνία τι άνθρωπος είναι αυτός κι αν έχει τελέσει αιδκήματα, όπως η αιμομιξία ή όχι. Να μην τον δικάσουμε πριν ακόμα βγει το αποτέλεσμα».