Θρίλερ δίχως τέλος με την εξαφάνιση της Σταυρούλας στην Κυψέλη – Τι αναφέρουν οι γείτονες για τσακωμούς

Θρίλερ δίχως τέλος με την εξαφάνιση της Σταυρούλας στην Κυψέλη – Τι αναφέρουν οι γείτονες για τσακωμούς

Τι ισχυρίζεται η συγκάτοικος της 56χρονης γυναίκας που έχει εξαφανιστεί

Παραμένει άλυτο το... θρίλερ που εκτυλίσσεται στην Κυψέλη με την εξαφάνιση της 56χρονης Σταυρούλας από το σπίτι της στην Κυψέλη: Τα στόματα ανοίγουν σιγά - σιγά στην γειτονιά της 56χρονης με κάτοικο της περιοχής να παραδέχεται πως άκουγε συχνά τσακωμούς μέσα από το διαμέρισμα των δυο γυναικών.

«Ήταν κάποιες φορές που τσακωνόντουσαν. Υπήρχε ένταση. Μπορεί σε μια βδομάδα να είχαν δυο τσακωμούς», είπε στην εκπομπή «Live News» του Mega.

Η συγκάτοικος λέει πως οι διενέξεις μεταξύ τους ήταν για τα οικονομικά.

Είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό, πως καμία από τις δυο γυναίκες, δεν δούλευε για 10 ολόκληρα χρόνια, όσο δηλαδή ζούσαν στο σπίτι της Κυψέλης.

«Το τελευταίο διάστημα εκείνη δεν δούλευε, ούτε εγώ. Συντηρούνταν με μία αποζημίωση που πήρε από τροχαίο και από τα χρήματα ενός μαγαζιού, όταν πούλησαν τον αέρα», δηλώνει η συγκάτοικός της.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών βρίσκονται τα μεγάλα χρηματικά ποσά που βρέθηκαν στους λογαριασμούς τους. Η συγκάτοικος αποκάλυψε πως στον κοινό τους λογαριασμό υπάρχουν 68.000 ευρώ, ενώ μάρτυρας κλειδί αποκαλύπτει στο LIVE NEWS πως η ίδια επιχείρησε να βγάλει τμηματικά χρήματα από την κάρτα της Σταυρούλας.

«Κάποια στιγμή (η συγκάτοικος) μου είπε ότι έχει κάποια χρήματα μετρητά και να πάω να τα πάρω. Εγώ φυσικά αρνήθηκα γιατί δεν ξέρω πολλούς που να μοιράζουν λεφτά από το ίντερνετ. Φοβόταν ότι θα μπουν οι αστυνομικοί στο σπίτι και θα τα κάνουν όλα σκόνη και θα δουν τα χρήματα και θα της τα κατάσχουν. Τα χρήματα αυτά τα είχε τραβήξει λίγα – λίγα από την κάρτα της Σταυρούλας».

Στο μικροσκόπιο η απόπειρα αυτοκτονίας της φίλης της νηπιαγωγού

«Μετρημένα να την έχω δει τρεις φορές. Και τα τελευταία χρόνια δεν ήξερα καν ότι μένει στην ίδια πολυκατοικία», αναφέρει γειτόνισσα.

Και η αλήθεια είναι πως η 56χρονη Σταυρούλα έβγαινε σπάνια από το σπίτι. Οι έξοδοι της είχαν ελαχιστοποιηθεί το τελευταίο διάστημα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε μια φίλη της νηπιαγωγός.

«Ναι είχε πέσει πολύ. Ένας λόγος που ήταν χάλια», δηλώνει η συγκάτοικός της.

Οι Αρχές πλέον φαίνεται πως εξετάζουν τις δυο υποθέσεις ως μια, με πρόσωπο – κλειδί την συγκάτοικο, η οποία μάλιστα δέχτηκε τηλεφώνημα από την αστυνομία για την νηπιαγωγό, την ώρα που έδινε συνέντευξη για την Σταυρούλα.

H νηπιαγωγός με την Σταυρούλα σκόπευαν να συνεργαστούν ανοίγοντας δικιά τους επιχείρηση.

«Κολλητές φίλες ήταν η Σταυρούλα με την νηπιαγωγό και από ότι μου είπε η συγκάτοικος. Μου είχε πει η συγκάτοικος ότι ήθελαν να ανοίξουν ένα μαγαζί, μια επιχείρηση αλλά δεν πήγε καλά αυτό».

Μεγάλα τα ερωτήματα

Συγκατοικούσαν για 26 χρόνια, τα τελευταία 10 στο σπίτι στην Κυψέλη. Μοιράζονταν τα πάντα… από τους κωδικούς στα social media μέχρι τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Γνώριζε πολύ καλά πως η Σταυρούλα έβγαινε μετά βίας μία φορά τον μήνα από το σπίτι και την μοναδική φορά που το έκανε δεν την αναζήτησε.

Η επί τρεις δεκαετίες συγκάτοικος της έφυγε ένα απόγευμα του Αυγούστου εντελώς απροειδοποίητα, αλλά δεν έκανε τίποτα για να την αναζητήσει. Όταν τέσσερις μήνες μετά, συγγενικό πρόσωπο της Σταυρούλας από την Λάρισα έκανε τη δήλωση εξαφάνισης, η συγκάτοικος άρχισε να εκφράζει φόβους για την φίλη της.

«Φοβήθηκα το χειρότερο μήπως κάποιος την έπιασε και την σκότωσε», λέει.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Σταυρούλας, με δηλώσεις του στο Live News, εκτίμησε πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ένταλμα σύλληψης.