Στη φυλακή ο 39χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του στο Ηράκλειο

Στη φυλακή ο 39χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του στο Ηράκλειο

Ο ίδιος υποστήριξε, ότι επρόκειτο για ατύχημα και ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 39χρονος Αλβανός υπήκοος, που σκότωσε την σύντροφό του Νίνα το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο Ηράκλειο, πυροβολώντας την στο κεφάλι.

Στο πλευρό του βρισκόταν η μητέρα και ο αδελφός του. Η μητέρα του 39χρονου είπε ενώπιον της ανακρίτριας, ότι ο γιος της αγαπούσε πολύ την άτυχη κοπέλα και πως η ίδια την είχε σαν κόρη της. Η ίδια τόνισε, ότι δε φαινόταν να έχουν προβλήματα, αντιθέτως φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι και ότι το θύμα έλεγε στη μητέρα του 39χρονου, πόσο πολύ τον αγαπούσε. Η γυναίκα δήλωσε άγνοια για το όπλο και απάντησε ερωτηθείσα σχετικά, ότι δε γνώριζε αν ο γιος της φοβόταν κάτι. Πρόσθεσε όμως, ότι κατανάλωνε αλκοόλ σε καθημερινή βάση, όμως ποτέ δεν ήταν βίαιος, ενώ είπε πως δεν έκανε χρήση ναρκωτικών. Η ίδια περιέγραψε ένα αγαπημένο ζευγάρι, που εργαζόταν και τα έβγαζε πέρα.

Ο ισχυρισμός που προβάλλει ο 39χρονος από την πρώτη στιγμή, όπως αναφέρει το cretalive.gr, είναι ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε, ενώ πήγε να κάνει ένα αστείο, πιστεύοντας ότι είχε ασφάλεια. Όταν συνειδητοποίησε, ότι την πυροβόλησε, τα έχασε. Η πρώτη κίνηση που έκανε, ήταν να κάνει διαδοχικές κλήσεις στο ΕΚΑΒ και στην συνέχεια κάλεσε στο «100». Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει η διορισμένη συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου, Έφη Σωμαρά, «ο άνθρωπος αυτός δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο, είναι συντετριμμένος και βιώνει βαθύτατα αισθήματα θλίψης και πόνου, δεδομένου ότι η μοιραία σφαίρα έπληξε την σύντροφο της ζωής του, με την οποία σκόπευαν να παντρευτούν».