Θρίλερ με τα εξαφανισμένα παιδιά της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία

Θρίλερ με τα εξαφανισμένα παιδιά της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία

Προθεσμία να δικαστεί την Πέμπτη στο Αυτόφωρο για πλημμελήματα πήρε ο 45χρονος πατέρας

Το θριλερ με την «εξαφάνιση» των ανήλικων παιδιών της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία, όπως και του μωρού της 22χρονης κόρης τους, συνεχίζεται, με τις έρευνες των αρχών να στρέφονται σε συγγενικά πρόσωπα, που ενδέχεται να ζουν σε κάποια άλλη παλαιοχριστιανική κοινότητα.

Ο γαμπρός του 45χρονου πατέρα, ο οποίος πήρε χθες προθεσμία να δικαστεί την Τετάρτη στο Αυτόφωρο για την κατηγορία της απείθειας, υποστήριξε μιλώντας στην κάμερα του Star, ότι «παίζανε με τα παιχνίδια τους, την μπάλα τους , τα διαβάζανε οι μεγάλες αδελφές τους.Μαθαίνανε τα βασικά». Όσον αφορά το αν έχει εικόνα πού βρίσκονται, απάντησε: «Σίγουρα είναι σε ασφαλές σημείο, γιατί φοβούνται μην τους πάρουν τα παιδιά».

Αγνώστου πατρός τα εξαφανισμένα παιδιά

Τα εξαφανισμένα παιδιά της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία, φέρεται να είναι αγνώστου πατρός. Τα παιδιά έχουν εξαφανιστεί από την Κυριακή, μαζί με την μητέρα τους, ενώ οι αστυνομικές αρχές ερευνούν για ποιους λόγους εξαφανίστηκαν τα τρία αυτά παιδιά και όχι και τα πέντε παιδιά, που βρισκόντουσαν εκεί. Τα άλλα δύο παιδιά εντοπίστηκαν την Κυριακή στη «στοά» που είχαν σκάψει οι παλαιοχριστιανοί στην Κορινθία. Να σημειωθεί, ότι η 45χρονη μητέρα τους όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τον πατέρα τους, είχε απαντήσει: «Δεν σας λέω ποιος είναι».

Το ενδεχόμενο αιμομιξίας εξετάζει η Αστυνομία

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός που ζούσε μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας σε «λαγούμι» στην ορεινή Κορινθία, συνελήφθη κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας παρουσία Εισαγγελέα και οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Κορίνθου, προκειμένου να του ασκηθεί ποινική δίωξη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για παράβαση του νόμο περί υποχρεωτικής φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

«Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί», δήλωσε στο Mega o πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας και Ανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης,.