Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 39χρονος δράστης

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 39χρονος δράστης

«Είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία για ναρκωτικά», αποκάλυψε γείτονας του ζευγαριού

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου για την απολογία του ο 29χρονος από την Αλβανία που κατηγορείται για την δολοφονία στο Ηράκλειο της 29χρονης συντρόφου του, με καταγωγή από την Ρουμανία.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου ενώπιον του Εισαγγελέα όπου ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Creta24, το ζευγάρι έμενε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην οδό Πατρόκλου, στα Καμίνια. ο 39χρονος το πρωί της Παρασκευής, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, σκότωσε την νεαρή γυναίκα.

«Είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία για ναρκωτικά»

«Γνώριζα το ζευγάρι. Το 29χρoνο θύμα ήταν ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό κορίτσι. Ακούγαμε στη γειτονιά ότι είχε προβλήματα με τον 39χρονο δράστη. Εμείς στη γειτονιά δε θέλαμε να έχουμε σχέσεις με το ζευγάρι γιατί ο δράστης είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία για ναρκωτικά.

Πολλές φορές τον βλέπαμε μεθυσμένο να γυρίζει στο σπίτι που έμεναν μαζί με την σύντροφό του. Το ζευγάρι έμενε στον 2ο όροφο και πολλοί από την πολυκατοικία, εδώ και καιρό, ακούγαμε τους τσακωμούς. Κανείς από εμάς δεν μπορούσε να ξέρει τον λόγο για τον οποίο τσακώνονταν. Στη γειτονιά είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, έχουμε πέσει από τα σύννεφα», είπε ένας από τους γείτονες του ζευγαριού στο MEGA.