Σοκ στην Αμαλιάδα με την 22χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε απαγχονισμένη

Σοκ στην Αμαλιάδα με την 22χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε απαγχονισμένη

Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα

Τραγικό είναι το χθεσινοβραδινό συμβάν στην Αμαλιάδα, όταν έμαθε για το θάνατο ενός «δικού» του παιδιού και μάλιστα με τον τραγικό τρόπο της αυτοχειρίας.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία όχι μόνο στην Αμαλιάδα αλλά και σε όλη την ευρύτερη περιοχή, καθώς η 22χρονη φοιτήτρια που σπούδαζε στην Πάτρα, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της είναι ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία, μετέδωσε το patrisnews.

Πώς όμως βρήκε τη δύναμη μια τόσο νέα, πανέμορφη κοπέλα, που είχε όλη τη ζωή μπροστά της, να δώσει τέλος στη ζωή της δημιουργώντας αναπάντητα μέχρι τώρα ερωτηματικά; Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά αργά χθες το βράδυ, η 22χρονη Α.Β. βρέθηκε κρεμασμένη από κουρτινόξυλο στο σπίτι που διέμενε στην οδό Θράκης, στην Πάτρα, από τον πατέρα της. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, με τις πληροφορίες ωστόσο να αναφέρουν ότι βρέθηκε σημείωμα από την ΕΛ.ΑΣ. το οποίο και εξετάζεται.

Η 22χρονη κοπέλα, γέννημα θρέμμα της Αμαλιάδας, σπούδαζε στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι γονείς της γνωστοί επιχειρηματίες της Αμαλιάδας, δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα πως το παιδί τους επέλεξε αυτό το τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε τελευταία φορά στην Αμαλιάδα πριν δυο μέρες, με άτομα του στενού οικογενειακού της κύκλου να κάνουν λόγο για μια μικρή αλλαγή της συμπεριφοράς της -συγκεκριμένα έδειχνε στενοχωρημένη- δίχως ωστόσο να τους προϊδεάζει για το τι θα ακολουθούσε. Ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα πως πιθανότατα προβληματιζόταν με τη σχολή της.

Όποιος γνώριζε την 22χρονη είχε πάντα ένα καλό λόγο να πει, αφού ήταν κοπέλα που δεν είχε δώσει αφορμή για το παραμικρό, ενώ άπαντες είναι συγκλονισμένοι και ουδείς μπορεί να πιστέψει τι έγινε.