Νάξος: Συνελήφθη άνδρας που παρενόχλησε ανήλικη μπροστά στη μητέρα της

Νάξος: Συνελήφθη άνδρας που παρενόχλησε ανήλικη μπροστά στη μητέρα της

Έκανε άσεμνη χειρονομία κοιτώντας επιδεικτικά τη μικρή

Η αστυνομία συνέλαβε έναν αλλοδαπό στη Νάξο, ο οποίος κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά ένα ανήλικο κορίτσι και μάλιστα μπροστά στη μητέρα του.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο νεαρός αλλοδαπός, πριν από λίγα 24ωρα, προέβη σύμφωνα με μαρτυρία, σε άσεμνη χειρονομία εις βάρος ανήλικου παιδιού, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας του, η οποία λίγη ώρα μετά το περιστατικό, είχε δημοσιεύσει τα εξής:

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ!!! Σήμερα κατά τις 16:00 -16:15 μου έτυχε το εξής: Περνούσα έξω από το Σιροπιαστο με κατεύθυνση προς ACS μαζί με τη κόρη μου. Από δίπλα μας πέρασε δυποδο (πακιστανικής καταγωγής απ’ όσο μπόρεσα να καταλάβω) με κατεύθυνση προς ΑΒ το οποίο έκανε άσεμνη χειρονομία κοιτώντας επιδεικτικά τη μικρή. Δυστυχώς σαστισα και το μονό που του είπα ήταν τι κάνεις εκεί και τον έβρισα. Αυτός γέλασε ειρωνικά και έφυγε. Αν αυτό το “υποκείμενο” δεν δίστασε να κάνει αυτό το πράγμα μπροστά στο παιδί μου, μέρα μεσημέριμε εμένα μπροστάδεν ξέρω τι μπορεί να κάνει αν βρει κάποιο κοριτσάκι μόνο του».

Η μητέρα της ανήλικης, κατέθεσε στο ΑΤ Νάξου, όσα συνέβησαν, με τους άνδρες της ασφάλειας, να ξεκινούν την αναζήτηση του νεαρού αλλοδαπού.

Στο σημείο που συνέβη το περιστατικό, υπήρχαν κάμερες με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός να συλληφθεί το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία.