Η απειλή που δέχθηκε ο 76χρονος πριν το μακελειό στην Γλυφάδα: «Αν δεν φύγεις από το σπίτι θα σε κάψω σαν ποντίκι»

Η απειλή που δέχθηκε ο 76χρονος πριν το μακελειό στην Γλυφάδα: «Αν δεν φύγεις από το σπίτι θα σε κάψω σαν ποντίκι»

Τι προκύπτει από τις καταθέσεις, που αποκάλυψε ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Νέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο για το μακελειό στην Γλυφάδα, όπου 76χρονος έκανε επίθεση σε ναυτιλιακή εταιρεία, σκότωσε 3 άτομα και εν συνεχεία αυτοκτόνησε. Πρόκειται για Αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος δούλεψε επί πολλές δεκαετίες στην εφοπλιστική οικογένεια, Καρνέση. Πολύ σημαντικά είναι όσα είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης για την απειλή που φέρεται να δέχθηκε ο δράστης.

O πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μίλησε στο LIVE NEWS για την υπόθεση.

.«Πήρε την τσάντα, ανέβηκε, άφησε την τσάντα στη σκάλα μπήκε στο γραφείο της Μ. Καρνέση. Φαίνεται πως ζήτησε να μείνει στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που λένε πως τις προηγούμενες ημέρες κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε πως ‘’αν δεν φύγεις από το σπίτι θα σε κάψω σαν ποντίκι’’. Το έχει πει ο ίδιος σε ανθρώπους της εταιρίας και εκεί οι το έχουν καταθέσει», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης και συνέχισε:

«Το άλλο που προκύπτει από τις καταθέσεις είναι πως δεν ήθελε να σκοτώσει κανέναν άλλον πέρα από τη Μαρία Καρνέση. Οι καταθέσεις λένε πως δεν έψαξε να βρει τη Δέσποινα Καρνέση. Μέχρι να γεμίσει την καραμπίνα, η Μαρία έφυγε και πήγε στο γραφείο του γαμπρού της, τότε ακολούθησε ο 70χρονος. Από τη αστυνομία γίνεται άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά προσπαθούν δουν και το εάν συνάντησε κάποιον πριν πάει στην εταιρία».