Θύματα του 35χρονου YouTuber συγκλονίζουν: «Με χτυπούσε άσχημα με μπουνιές, φτύσιμο και χτυπήματα στο σώμα. Έβλεπαν πολλοί συνδρομητές online»

Θύματα του 35χρονου YouTuber συγκλονίζουν: «Με χτυπούσε άσχημα με μπουνιές, φτύσιμο και χτυπήματα στο σώμα. Έβλεπαν πολλοί συνδρομητές online»

«Πλήρωναν οι haters από 10 ευρώ μέχρι 200 ευρώ για να μας χτυπήσουν»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με τη δράση του πασίγνωστου YouTuber και TikToker Hayate, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Δύο από τα θύματα του YouTuber, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε άτομα με αναπηρία και το μετέδιδε live στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μίλησε με τον ρεπόρτερ του ΑΝΤ1, Λάζο Μαντικό, σε απευθείας σύνδεση στην καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Μας είχε εκμεταλλευτεί και με το παραπάνω. Εμένα προσωπικά με χτυπούσε άσχημα με μπουνιές, φτύσιμο και χτυπήματα στο σώμα. Έβλεπαν πολλοί συνδρομητές online, έκαναν… "δωρεές με παραγγελία" (π.χ. "καταβάλλω 10 ευρώ και ζητώ να τον δω να χαστουκίζεται, να τραγουδά, να χορεύει" κ.ο.κ.) και πρέπει να διωχθούν και αυτοί. Το χειρότερο είναι ότι πότιζε αλκοόλ κορίτσια 15 έως 17 ετών και μετά τις πήγαινε σηκωτές σε άλλο δωμάτιο», σημείωσε ο ένας από τους δύο άνδρες.

«Έχει χτυπήσει πολλά άτομα. Πλήρωναν οι haters από 10 ευρώ μέχρι 200 ευρώ για να μας χτυπήσουν», πρόσθεσε στον ANT1 ο Red Dragon.

«Ήμουν παλιότερα σε reality show ταλέντων και εκμεταλλεύτηκε αυτή την επιθυμία μου. Μου έλεγε θα σε κάνω νούμερο ένα, θα σε κάνω διάσημο. Έδινε και κάποια ποσά, αλλά πάρα πολύ μικρά. Από όλα αυτά τα χρήματα που κέρδιζε, εκείνος κρατούσε τα πάντα κι εμάς μας έδινε ελάχιστα», μοιράστηκε με την εκπομπή ο άλλος νεαρός που δήλωσε θύμα του YouTuber.