Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας στην Ανδραβίδα – 14χρονος γρονθοκοπούσε συμμαθητή του και άλλοι τραβούσαν βίντεο

Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας στην Ανδραβίδα – 14χρονος γρονθοκοπούσε συμμαθητή του και άλλοι τραβούσαν βίντεο

Η μητέρα του θύματος καταγγέλλει τον διευθυντή και καθηγητές του σχολείου για αδιαφορία - «Το παιδί ήρθε χτυπημένο στο σπίτι και έτσι το έμαθα»

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει πλέον το ζήτημα της ενδοσχολικής βίας, με τα περιστατικά να αυξάνονται δραματικά, με το τελευταίο να καταγγέλλεται στην Ανδραβίδα.

Η εφημερίδα «Πατρίς» έφερε σήμερα στο φως της δημοσιότητας ένα νέο περιστατικό, με έναν 14χρονο να γρονθοκοπά συμμαθητή του μέσα στο σχολείο και μάλιστα μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων συμμαθητών τους, που απλά κοιτούσαν, γελούσαν και… τραβούσαν βίντεο. Όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο Γυμνάσιο της Ανδραβίδας, όταν όπως αποκάλυψε η μητέρα του θύματος, μιλώντας στην εφημερίδας «Πατρίς», ο γιος της δέχθηκε επίθεση από συμμαθητή του για μια «ασήμαντη αφορμή». «Του επιτέθηκαν μέσα στο σχολείο, ο γιος μου δεν αντέδρασε, έφαγε ξύλο… Κάποια άλλα παιδιά τραβούσαν βίντεο και στη συνέχεια το μοίρασαν στα social media…», τόνισε στην εφημερίδα η μητέρα του 14χρονου μαθητή, η οποία πέρα των άλλων, καταγγέλλει τους εκπαιδευτικούς και τη διεύθυνση του σχολείου για αδιαφορία.

«Ο Διευθυντής και οι δύο καθηγητές που ήταν στο διάλειμμα δεν βοήθησαν το παιδί μου… Ο διευθυντής δεν με ενημέρωσε καν για το συμβάν που έγινε… Το παιδί ήρθε χτυπημένο στο σπίτι και έτσι το έμαθα… Ο γιος μου γύριζε στο προαύλιο με τον πάγο στο πρόσωπο και κανείς δεν του έδωσε σημασία… Όλοι ήταν αδιάφοροι και δεν με ειδοποίησε κανένας από το σχολείο…», υποστηρίζει η μητέρα του θύματος, με την ίδια να παραμένει σοκαρισμένη από το συμβάν και να ζητά να τιμωρηθούν οι ένοχοι, που όπως τονίζει, δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούν πρόβλημα στη σχολική κοινότητα. «Όταν ήρθε το παιδί μου χτυπημένο στο σπίτι, τρόμαξα… Έφυγα από το σπίτι και πήγα να βρω τους γονείς των παιδιών για να ζητήσω εξηγήσεις… Εγώ έχω πάει και στην αστυνομία… Θέλω να τιμωρηθούν αυτά τα παιδιά γιατί έχουν δημιουργήσει ξανά προβλήματα στο σχολείο…» είπε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα του 14χρονου κάνει λόγο για ένα προσχεδιασμένο περιστατικό, με την ίδια να δηλώνει ότι «…όλο αυτό το είχαν στήσει, είχαν σχεδιάσει να πάρουν το παιδί στο πίσω μέρος του σχολείου, να το χτυπήσουν και να το τραβήξουν βίντεο». Ο 14χρονος μαθητής που δέχθηκε την επίθεση, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με τη μητέρα του πλέον να ακολουθεί τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ο διευθυντής του σχολείου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δήλωσε πως δεν επιθυμεί στην παρούσα φάση να τοποθετηθεί, επικαλούμενος τον βαθμό της καλύτερης ενημέρωσης που πρέπει να έχει για το συγκεκριμένο θέμα.