Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς: «Και αν δεν αντέχει, ποιος νοιάζεται; Κανείς»

Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς: «Και αν δεν αντέχει, ποιος νοιάζεται; Κανείς»

Η μητέρα της κοπέλας που έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης στην Πάρο σε εφηβική ηλικία και έμεινε παραπληγική, αγανακτεί με αντιμετώπιση από τους γιατρούς

Η αγανάκτηση, η απογοήτευση και ο πόνος που αισθάνεται η μητέρα της άτυχης Μυρτούς, που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση σε εφηβική ηλικία από Πακιστανό στην Πάρο και έκτοτε είναι παραπληγική με αναπηρία 100%, αποτυπώνεται σε ανάρτησή της από το νοσοκομείο.

Η κοπέλα νοσηλεύεται πάλι στον «Ευαγγελισμό», με τη μητέρα της Μαρία Κοτρώτσου να εκφράζει αγανάκτηση για την αντιμετώπιση από τους γιατρούς και τις απαντήσεις που τις έχουν δοθεί, όσον αφορά στην υγεία της κόρης της.

Αναλυτικά η κ. Κοτρώτσου αναφέρει στην ανάρτησή της:

«ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ…..
Οχι απο νοσταλγια ….
Απο ανάγκη και μονο…
Νοσοκομειο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ απο 29 Ιανουαριου 2024…. μεχρι…….???
Μην ρωτήσετε παρακαλω πολυ πως και γιατι?
Για κατι πολυ απλό που έξω θα γινόταν σε 1/2 μέρα αλλα τα ιδιωτικά νοςοκομεια κοστίζουν για όποιον δεν μπορει. Όποτε μένουν τα δημοσια η αναμονή , η υπομονη, η στεναχώρια μεχρι εκεί που αντέχει ο καθένας μας….
Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται? Κανεις……
Και απο πάνω να ακούς… η βαλβίδα εγκεφάλου δουλεύει μια χαρά. Πως το ξέρετε? Ρωτάς ως αδαής ως αφελής ως ανόητος.
Απάντηση: την ψηλάφισα ,
Δηλαδη?
Την πίεσα και το καταλαβα.
Ειναι γνωστό ότι οι Έλληνες γιατροί χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης στο εξωτερικο λόγω των γνώσεων τους και της ευστροφιας τους (σοβαρολογώ δεν ειρωνεύομαι)
Αλλα μεχρι του σημείου να ελέγχουν δια της αφής ενα ηλεκτρονικό μικροσκοπικό μηχάνημα που ελέγχεται με αλλο μικρό ηλεκτρονικό μηχανημα, δεν το περίμενα και δεν το φανταζόμουν.
Ισως πρέπει να γραφει στα παγκόσμια ιατρικά νέα…..
Θα ρωτήσω πλεον ειδημονες, και θα επανέλθω ισως και με ονόματα. Μην πηγαίνουν χαμένες οι διάνοιες, που νομίζουν ότι ειναι Θεοί. Να αξιοποιούνται και να αξιολογούνται αναλόγως.
Και μετα πρέπει να έχεις κουράγιο να συνεχίζεις γιατι αντέχεις…..
Μεχρι να σπάσεις και γαια πυρι μειχθητω.
και να ηταν μονο σε μένα……».