Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Η Ασφάλεια ερευνά τη σχέση του κατηγορούμενου με πρόσωπα της οικογένειας του Μπάμπη

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Η Ασφάλεια ερευνά τη σχέση του κατηγορούμενου με πρόσωπα της οικογένειας του Μπάμπη

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των βαλλιστικών ελέγχων στις καραμπίνες του 51χρονου και του DNA, οι Αρχές ερευνούν ένα νέο κίνητρο

Τα αποτελέσματα των βαλλιστικών ελέγχων στις δύο καραμπίνες που βρέθηκαν στο σπίτι του κρεοπώλη, καθώς και της εξέτασης DNA, αναμένουν οι Αρχές την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε υπολογίζεται ότι ο κρεοπώλης θα μεταφερθεί από τον Κορυδαλλό στο Μεσολόγγι για συμπληρωματική κατάθεση για την δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Την ίδια ώρα, η Ασφάλεια Μεσολογγίου συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις έρευνές της, για να διακριβώσει το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας, όπως αναφέρει το pelop.gr. Ειδικότερα, πιθανολογείται ότι επειδή ο 51χρονος κρεοπώλης όφειλε χρήματα στον 31χρονο και ο τελευταίος τα ζήτησε με επιτακτικό τρόπο, αποφάσισε να τον σκοτώσει.

Ένα άλλο σενάριο αναφέρει, ότι ο κατηγορούμενος κρατάει το στόμα του κλειστό, γιατί φοβάται κάτι, που μπορεί να έχει σχέση με χρυσοθηρία ή αρχαιοκαπηλία. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτό, ενδέχεται να συνέπραξε στο έγκλημα κι άλλο πρόσωπο, κατά οποιονδήποτε τρόπο, προκειμένου να βγει από τη μέση ο άτυχος Μπάμπης.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εδημερίδας «Πελοπόννησος» σήμερα, οι Αρχές Ασφαλείας διερευνούν και μία ακόμη εκδοχή και το πράττουν με πάσα διακριτικότητα, διότι μπορεί να αφορά μία πολύ λεπτή πτυχή της σχέσης του κρεοπώλη με τον στενό κύκλο, αν όχι με τον οικογενειακό περίγυρο του άτυχου Μπάμπη.