Πώς η Αστυνομία έφτασε στη σύλληψη του «Τάκη του Αλβανού» στο «Ελ. Βενιζέλος» – Το «πλούσιο» βιογραφικό του στενού συνεργάτη του Αλκέτ Ριζάι

Πώς η Αστυνομία έφτασε στη σύλληψη του «Τάκη του Αλβανού» στο «Ελ. Βενιζέλος» – Το «πλούσιο» βιογραφικό του στενού συνεργάτη του Αλκέτ Ριζάι

Η έκρηξη του Smart και η ανθρωποκτονία

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από την Τρίτη (30/1) ο «Τάκης ο Αλβανός». Ο στενός συνεργάτης και φίλος του βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι συνελήφθη μόλις αφίχθη από το Λονδίνο και το βιογραφικό του στην παρανομία είναι πλούσιο καθώς μεταξύ άλλων έχει κατηγορηθεί και για ανθρωποκτονία.

Ο 48χρονος είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της ομάδας του διαβόητου βαρυποινίτη, Αλκέτ Ριζάι και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το 2021.

Ο «Τάκης ο Αλβανός» εντοπίστηκε όταν κατέβηκε από την πτήση που έφτασε από το Λονδίνο και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως πριν από λίγες ημέρες και ειδικότερα στις 23/1 είχε εκδοθεί σε βάρος του σχετικό έγγραφο απαγόρευσης εξόδου από την Ελλάδα.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια του Αεροδρομίου όπου και διαπιστώθηκε πως σε βάρος του πολλές δικογραφίες για συμμετοχή σε εγκληματικές ενέργειες, συμμορίες, ανθρωποκτονία με πρόθεση, έκρηξη αυτοκίνητο και άλλα.

Ειδικότερα ο 48χρονος κατηγορείται για την έκρηξη που σημειώθηκε στα τέλη του 2014 σε ένα εν κινήσει αυτοκίνητο Smart στην Αττική Οδό κοντά στο αεροδρόμιο, η οποία οδήγησε στον θάνατο έναν 35χρονο με καταγωγή από την Αλβανία.