Συνελήφθη Αλβανός πιστολέρο που κατηγορείται για ανθρωποκτονία – Πρόκειται για πρωτοπαλίκαρο του διαβόητου βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι

Συνελήφθη Αλβανός πιστολέρο που κατηγορείται για ανθρωποκτονία – Πρόκειται για πρωτοπαλίκαρο του διαβόητου βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 48χρονο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενώ προσπαθούσε να φύγει από την Ελλάδα

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (30/1) ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ανθρωποκτονίας με πρόθεση από έκρηξη.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της ομάδας του διαβόητου βαρυποινίτη, Αλκέτ Ριζάι, με τον 48χρονο να εντοπίζεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην προσπάθεια του να φύγει εκτός Ελλάδος. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, κατά τη διάρκεια ελέγχου διαπίστωσαν ότι σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης. Πρόκειται για υπόθεση του 2014.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. 

Να σημειώσουμε ότι ο 48χρονος Αλβανός είχε συλληφθεί ξανά το 2021 μαζί με τον Αλκέτ Ριζάι σε τζιπ στην περιοχή της Λαμίας.