Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Μαρτυρία σοκ φίλου του κατηγορούμενου – «Θα σε θάψω χωρίς παπά»

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Μαρτυρία σοκ φίλου του κατηγορούμενου – «Θα σε θάψω χωρίς παπά»

Τι προκύπτει για την συμπεριφορά του κρεοπώλη μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη - Τι υποστηρίζει ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με την δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, κάποια ενκ των οποίων προβληματίζουν και κάποια άλλα φωτίζουν άγνωστες πτυχές.

Οι Αστυνομικές Αρχές είναι πεπεισμένες, ότι δράστης του εγκλήματος είναι ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κρατείται, ωστόσο το μυστήριο διατηρείται σχετικά με το κίνητρο. Την ίδια ώρα, μια μαρτυρία που φέρεται να έκανε φίλος του κρεοπώλη για την μοιραία νύχτα, ρίχνει φως αλλά προκαλεί και ερωτήματα. «Όταν ο κρεοπώλης έφτασε στο σπίτι μου, εγώ και η οικογένεια μου δεν του είπαμε τίποτα για την Αστυνομία. Ρωτήσαμε τι έγινε με τον Μπάμπη και μας είπε, ότι ο Μπάμπης του ζήτησε να τον πάει στο ΤΕΙ, τον πήγε και έφυγε και μάλιστα μας είπε: "Τι ήθελα και τον πήγα; Τώρα θα βρω και τον μπελά μου". Εμένα δεν μ’ άρεσε η στάση του, δεν είχε ούτε αγωνία, ούτε ανησυχία. Όταν του μιλούσα για την εξαφάνιση του Μπάμπη, προσπαθούσε να αλλάξει την κουβέντα. Αργότερα μου είπε, ότι θα πάει να βοηθήσει εκείνος στις έρευνες».

Ο φίλος του 51χρονου κατηγορούμενου μιλώντας για τη μοιραία βραδιά, έκανε λόγο για ψυχρή στάση του κρεοπώλη. «Ήταν πολύ παράλογη η συμπεριφορά του. Ήταν πολύ ψυχρός εκείνη την ημέρα. Δεν τον είχα συνηθίσει έτσι, ήταν συναισθηματικός γενικά. Είχα δει τον κρεοπώλη τα Χριστούγεννα και είχε αρκετά λεφτά πάνω του, είχε ένα πάκο μετρητά. Δεν είχε οικονομικό πρόβλημα ο κρεοπώλης, κερνούσε και καφέ. Ήμουν στο χωριό από το πρωί. Είχα πάει εκεί από την προηγούμενη ημέρα με την γυναίκα μου για Χριστούγεννα. Μας είπε και εμάς ψέματα, δεν περιμέναμε να μας πει τόσα ψέματα» είπε.

Ο ίδιος θα πει ακόμη, ότι ο κρεοπώλης παραμιλούσε και εκεί κατέθεσε μία μαρτυρία σοκ: «Μου έκανε εντύπωση η στάση του, όταν ήρθε στο σπίτι μου, ήταν ψυχρός και παγωμένος εκείνο το βράδυ, σαν να μην τον νοιάζει καθόλου. Ο κρεοπώλης συνήθιζε να παραμιλάει στον ύπνο του. Πριν από 15 ημέρες τον άκουσα να λέει "θα σε θάψω χωρίς παπά"».

Το πρώτο τηλεφώνημα του κατηγορούμενου από τον Κορυδαλλό

O 51χρονος κατηγορούμενος βρίσκεται στη Γ΄ Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού και προαυλίζεται μόνος του. Μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει τίποτα και «είναι σα να μην υπάρχει», όπως λένε οι δεσμοφύλακες. Μάλιστα, ο κρεοπώλης έκανε ήδη το πρώτο του τηλεφώνημα. Πήρε ένα δικό του πρόσωπο και ζήτησε να του στείλει ρούχα.

Κατερινόπουλος: Τον κρεοπώλη τον χρησιμοποίησαν σαν «δόλωμα»

Την ίδια ώρα, ο ερευνητής και ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο Live News για την υπόθεση είπε: «Δεν ξυπνάει ένας άνθρωπος ένα πρωινό και αποφασίσει να πάει να σκοτώσει έναν άνθρωπο. Γιατί πήρε μαζί του την καραμπίνα. Εγώ δεν ξέρω κανέναν να πηγαίνει για κυνήγι στις 9:00 το βράδυ. Εδώ έχουμε ακούσει και αντιφατικά πράγματα, άλλοι μιλούσαν για 17.000 και άλλοι για 6.000. Τι άλλαξε μέσα σε δύο μέρες, γιατί είχαν βγει για κυνήγι δύο μέρες νωρίτερα. Επιμένω πως τον κρεοπώλη τον χρησιμοποίησαν κάποιοι, για να πάει τον Μπάμπη στο σημείο. Αν φοβόταν τον κρεοπώλη, δεν θα πήγαινε στις 9:00 το βράδυ. Ίσως αυτοί που χρησιμοποίησαν τον κρεοπώλη, φοβόντουσαν ότι ο Μπάμπης ήξερε κάτι και θα μπορούσε να το πει».