Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Τι θα ζητήσει η οικογένεια του Μπάμπη από τον εισαγγελέα

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Τι θα ζητήσει η οικογένεια του Μπάμπη από τον εισαγγελέα

Ποια είναι τα δύο πρόσωπα με τα οποία ο 51χρονος κατηγορούμενος είχε επικοινωνήσει και δεν έχουν καταθέσει ακόμα

Απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα που την ταλαιπωρεί, αναζητά η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οικογένεια του 31χρονου θα ζητήσει μέσω του δικηγόρου της να καταθέσουν στον εισαγγελέα όλα τα πρόσωπα, με τα οποία επικοινώνησε ο 51χρονος κατηγορούμενος, πριν και μετά τη δολοφονία του Μπάμπη. Ανάμεσά τους είναι ένας κτηνοτρόφος, με τον οποίο φαίνεται από την άρση του απορρήτου του κινητού του τηλεφώνου, να μίλησε ο κρεοπώλης πριν και μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν έχει κληθεί να καταθέσει, ούτε προανακριτικά, ούτε ανακριτικά έως τώρα. Θα ζητηθεί λοιπόν να κληθεί και να πει, τι έλεγε με τον κρεοπώλη, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που έχουν καταγραφεί στο κινητό του 51χρονου. Υπάρχει επίσης μια γυναίκα, την οποία ζητούν να καλέσει η δικαιοσύνη για να καταθέσει. Η συγκεκριμένη φέρεται να γνωρίζει πάρα πολλά για την υπόθεση και να ήταν δίπλα σε έναν άνδρα, ο οποίος επίσης έχει χρήσιμες πληροφορίες.

Υπάρχει επίσης μια γυναίκα, την οποία ζητούν να καλέσει η δικαιοσύν, για να καταθέσει. Η συγκεκριμένη φέρεται να γνωρίζει πάρα πολλά για την υπόθεση και να ήταν δίπλα σε έναν άνδρα, ο οποίος επίσης έχει χρήσιμες πληροφορίες.