Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας με τα τρακτέρ τους οι αγρότες

Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας με τα τρακτέρ τους οι αγρότες

Τα κομβόι ξεκίνησε από διάφορα σημεία έξω από την πόλη και κατέληξε με κορναρίσματα στο κέντρο της Λάρισας

Με τα αγροτικά τους μηχανήματα έφτασαν σήμερα, Κυριακή 28/1 οι αγρότες του νομού Λάρισας στην κεντρική πλατεία της πόλης διεκδικώντας την επίλυση μιας σειράς αιτημάτων.

Τα κομβόι ξεκίνησε από διάφορα σημεία έξω από την πόλη και κατέληξε με κορναρίσματα στο κέντρο της Λάρισας.

Χθες αποφασίστηκε, τα αγροτικά μηχανήματα των αγροτών να έρθουν στον αστικό ιστό της πόλης, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο, να καλέσουν τους συναδέλφους τους για ενίσχυση των μπλόκων και ιδιαίτερα στον κόμβο του Πλατύκαμπου όπου συμμετέχουν οι Λαρισαίοι αγρότες.

Υπενθυμίζεται, ότι οι αγρότες της περιοχής συντονίζουν τις κινητοποιήσεις τους μέσω της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων και βρίσκονται σε σχεδιασμό κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων τους.

Αναφορικά με τα αιτήματα τους, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι αγρότες επικεντρώνονται στο ζήτημα του κόστους παραγωγής, στις καταστροφές στα παρακάρλια από τις πλημμύρες, στις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ κ.α.

Σημειώνεται πως οι αγρότες έχουν αποφασίσει να μείνουν για 24 ώρες στην πλατεία της Λάρισας, οπότε και θα πραγματοποιηθεί νέο συλλαλητήριο.

Την ίδια ώρα, όλο και περισσότερα τρακτέρ από διάφορες περιοχές του νομού κάνουν την εμφάνιση τους και συγκεντρώνονται στον κόμβο του Πλατύκαμπου, δίπλα στην εθνική οδό.