Κορυφώνεται η αγωνία για τον 30χρονο που ψάρευε στον Αχελώο – «Δεν θα τον βρουν ζωντανό»

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 30χρονο που ψάρευε στον Αχελώο – «Δεν θα τον βρουν ζωντανό»

Ο άνδρας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Συνεχίζεται αγωνία στο Μεσολόγγι για την τύχη του 30χρονου αγνοούμενου που παρασύρθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (27/1) από τα ορμητικά νερά του Αχελώου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου που ψάρευε ξεκίνησαν εκ νέου σήμερα, με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ στη χθεσινή επιχείρηση πήραν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ και η ομάδα Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών της Δυτικής Ελλάδας, μαζί με αστυνομικούς.

Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξι άτομα ψάρευαν στην όχθη του ποταμού κοντά στην Κατοχή Μεσολογγίου, όταν ο 30χρονος είπε στη σύντροφό του ότι θα κάνει μια βουτιά.

Έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στον ποταμό, αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Κάποια στιγμή φάνηκε να κουνά τα χέρια του, αλλά έκτοτε δεν τον είδε ξανά κανείς.

«Δεν θα τον βρουν ζωντανό»

«Τα νερά είναι πολύ ορμητικά, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια ο Αχελώος, πιστεύω ότι δυστυχώς δεν πρόκειται να τον βρουν ζωντανό» είπε μιλώντας στο Mega την Κυριακή (28/1), ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Είναι μεγάλο το βάθος, είναι το σημείο που το ποτάμι πέφτει μέσα στη θάλασσα. Ο συγκεκριμένος ψάρευε και κάποια στιγμή είπε στη σύντροφό του ότι θέλει να κάνει βουτιά. Βούτηξε, τον παρέσυραν τα νερά, τον είδε να σηκώνει τα χέρια και να φωνάζει και μετά χάθηκε. Καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολο να τον βρουν ζωντανό. Νομίζω ότι θα τον βρουν πνιγμένο, ψάχνει το λιμενικό, η αστυνομία και η πυροσβεστική, αλλά το σώμα του μπορεί να βγήκε οπουδήποτε. Αν βγήκε ζωντανός, θα είχε εμφανιστεί» πρόσθεσε.