Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Πώς κατάφεραν οι Αρχές να φθάσουν στα ηλεκτρονικά ίχνη του Μπάμπη

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Πώς κατάφεραν οι Αρχές να φθάσουν στα ηλεκτρονικά ίχνη του Μπάμπη

Το κρυφό χαρτί που είχαν οι αστυνομικοί απέναντι στα όσα υποστήριζε ο 51χρονος κρεοπώλης στις καταθέσεις του

Έφθασε η ώρα να μιλήσει το κινητό του δολοφονημένου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν τον τρόπο να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό, ακόμη κι αν εξακολουθεί να αγνοείται η φυσική του παρουσία και το αναζητούν.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Live News και ένα παλαιότερο αντίγραφο της κάρτας SIM, που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., το αντίγραφο αυτό προσκόμισε στους αστυνομικούς ένα συγγενικό πρόσωπο του Μπάμπη, βοηθώντας σημαντικά στην έρευνα της υπόθεσης. Πώς έφθασαν όμως οι αρχές, στο να έχουν εικόνα των επαφών του Μπάμπη και να φτιάξουν τον χάρτη και το σχεδιάγραμμα των επαφών του; Τον δικό της ρόλο έπαιξε και πάλι η τεχνολογία και τα ειδικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να βρουν κρίσιμα στοιχεία, για τα δεδομένα που κατέγραφε το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη Κούτσικου τις ώρες πριν δολοφονηθεί. Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν και το κρυφό χαρτί, που είχαν απέναντι στα όσα υποστήριζε ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος όποτε οι αστυνομικοί του παρουσίαζαν κάποιο νέο στοιχείο, άλλαζε στάση και δικαιολογίες, προκειμένου να υποστηρίξει, ότι δεν θυμόταν τι έγινε για περίπου μία ώρα το βράδυ της εξαφάνισης του 31χρονου».