Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Ποιοι βρίσκονται στο τετράδιο του Μπάμπη με τα… δάνεια που έδινε

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Ποιοι βρίσκονται στο τετράδιο του Μπάμπη με τα… δάνεια που έδινε

Δύο από τα τέσσερα ονόματα που είναι σε αυτό εξετάζονται εξονυχιστικά από τις διωκτικές Αρχές

Την ώρα που οι έρευνες στην περιοχή Ευαγγελίστριας στο Μεσολόγγι συνεχίζονται για την ανεύρεση του φονικού όπλου, με το οποίο δολοφονήθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τετράδιο με τα ονόματα όσων χρωστούσαν στον 31χρονο.

Οι Αρχές εξετάζουν υπό άλλο πρίσμα και το τετράδιο που κρατούσε ο 31χρονος, ένα σημειωματάριο γεμάτο ονόματα ανθρώπων, που φέρεται να τους είχε δανείσει διάφορα ποσά. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, είπε μιλώντας στην εκπομπή Live News, ότι ενδέχεται να μην ήταν όλα τα χρήματα που δάνειζε του ίδιου, αλλά αυτό βρίσκεται προς εξέταση. Αυτό που προκύπτει, είναι πως υπάρχουν πάρα πολλά ονόματα με ποσά δίπλα τους, ενώ κάποια είναι διαγραμμένα, γιατί είχαν επιστραφεί.

Μέσα στα ονόματα υπάρχουν φίλοι ή γνωστοί του Μπάμπη, που κατά το παρελθόν έχει προκύψει, πως είχαν εμπλοκή σε ιστορίες χρυσοθηρίας. Αυτό που ισχύει, είναι πως το βασικό σενάριο της αστυνομίας, είναι να διασυνδέσουν τη διαδρομή από το σπίτι του κρεοπώλη μέχρι τον βάλτο. Ο Μπάμπης είχε βάλει προθεσμία για την επιστροφή των χρημάτων και ο κρεοπώλης επειδή δεν τα είχε, του έκανε κάποια δελεαστική προσφορά άλλου τύπου, ωστόσο ο Μπάμπης ήταν δύσπιστος και γι’ αυτό έκανε την αναζήτηση στο ίντερνετ για τις λίρες και γι’ αυτό πήρε και την καραμπίνα μαζί του.

Επιπλέον, όπως είπε ο δημοσιογράφος, δύο από τα τέσσερα ονόματα εξετάζονται εξονυχιστικά.