Μετά την έξωση στο αυτόφωρο η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού

Μετά την έξωση στο αυτόφωρο η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού

Κατηγορείται για διατάραξη κοινής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων

Στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου θα καθίσει στις 5 Φεβρουαρίου κατηγορούμενη για διατάραξη κοινής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού, που η ίδια έχασε μετά από πλειστηριασμό, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων, όπου οδηγήθηκε η δημοσιογράφος, συγκεντρώθηκαν αλληλέγγυοι οι οποίοι φώναζαν συνθήματα για να την στηρίξουν. Ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γιάννης Πρωτούλης από το ΚΚΕ.

Σύμφωνα με το συνήγορο της δημοσιογράφου, η διαδικασία μεταβίβασης της κυριότητας του ακινήτου έχει ολοκληρωθεί, περνώντας στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη, ωστόσο δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία έξωσης της κ. Κολοβού, που είχε διακοπεί το περασμένο καλοκαίρι. Το πρωί δυνάμεις των ΜΑΤ, μαζί με δικαστικό επιμελητή μετέβησαν στου Ζωγράφου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έξωση της Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι. Η ίδια κατήγγειλε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού με πριόνι.

Όπως υποστήριξε σε δήλωσή της, έχασε το σπίτι της για χρέος που η τράπεζα απέρριπται τις προσπάθειες διακανονισμού του.