Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα: Τι ισχυρίστηκε η 39χρονη για το λόγο που σκότωσε τον 43χρονο

Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα: Τι ισχυρίστηκε η 39χρονη για το λόγο που σκότωσε τον 43χρονο

«Δεν είναι αληθή και δεν υπάρχουν στη δικογραφία διάφορα που ακούγονται, ότι παρενοχλούσε τον εκλιπόντα με μηνύματα και απειλές» είπε ο δικηγόρος της

Μετανιωμένη για την πράξη της εμφανίσθηκε ενώπιον του ανακριτή Χαλκίδας η 39χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 43χρονο ξυλουργό έξω από το σπίτι του και ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος, σύμφωνα με τους συνηγόρους της.

Η 39χρονη φέρεται να είπε στον ανακριτή, πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα, ενώ ισχυρίστηκε, πως ακόμα και την ώρα που ξεκίνησε από το χωριό της, για να πάει στη Χαλκίδα, δεν είχε τέτοιο σκοπό. Οι δικηγόροι της κατηγορούμενης ζήτησαν να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, προηγούμενη πραγματογνωμοσύνη έδειξε, ότι πιθανώς η δράστιδα έπασχε από κατάθλιψη.

Ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της μητέρας των δύο παιδιών που σκότωσε τον άτυχο 43χρονο, Δημήτρης Ανδρέου, μόλις τελείωσε η απολογία της ανέφερε: «Έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και ζητάει συγγνώμη από τους οικείους του εκλιπόντα. Εμείς έχουμε την πεποίθηση ως συνήγοροι, ότι πραγματικά δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα αυτό και βεβαίως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον εκλιπόντα. Η κατηγορούμενη ακόμη και την ώρα που ξεκίνησε από το χωριό της για να έρθει να τον συναντήσει στη Χαλκίδα, δεν είχε τέτοιο σκοπό. Ακούγονται διάφορα σε βάρος της, τα οποία δεν είναι αληθή. Για παράδειγμα ακούγεται, ότι παρενοχλούσε τον εκλιπόντα, με διάφορα μηνύματα και απειλές. Αυτά δεν είναι αληθή και δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο, το οποίο να είναι ενσωματωμένο στη δικογραφία και το οποίο να αποδεικνύει την αλήθεια αυτών των ισχυρισμών».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι «πήγε με σκοπό να βρει τον 43χρονο και να τον υποχρεώσει να πει στον σύζυγό της, αν υπήρχε ή δεν υπήρχε κάποια σχέση μεταξύ τους και τι είδους σχέση υπήρχε ανάμεσά τους». Ο κ. Ανδρέου δεν θέλησε να πει, τι της απάντησε ο 43χρονος, σεβόμενος -όπως είπε- τη μνήμη του εκλιπόντος, ωστόσο αυτή του η απάντηση ήταν που πυροδότησε την συμπεριφορά της, η οποία ακολούθησε».