Προφυλακίστηκε ο 56χρονος που βίαζε επί 7 χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του στα Πατήσια

Προφυλακίστηκε ο 56χρονος που βίαζε επί 7 χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του στα Πατήσια

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι συνευρέθηκε με το κορίτσι με τη συναίνεσή του μετά τη συμπλήρωση των 15 ετών

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 56χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του για τουλάχιστον 7 χρόνια.

Ο Αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και πορνογραφία, φέρεται να βίαζε την ανήλικη από την ηλικία των 8 ετών, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με την μητέρα της. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο 56χρονος απολογούμενος ενώπιον του 35ου τακτικού ανακριτή, αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως του αποδίδονται, ισχυριζόμενος ότι συνευρέθηκε με το κορίτσι ερωτικά μετά τη συμπλήρωση των 15 ετών, με τη συναίνεσή του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αποδέχτηκε την πορνογραφία, καθώς στο κινητό του βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες, τόσο του ιδίου, όσο και της ανήλικης. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε σε φίλη της τον εφιάλτη που βίωνε και εκείνη την έπεισε να καταγγείλει το 56χρονο στις αρχές. Σύμφωνα με την καταγγελία τελευταία φορά που ο κατηγορούμενος, οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στα Πατήσια, κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη ήταν λίγες ημέρες πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την απολογία του 56χρονου, το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε προκειμένου να καταθέσει η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού.

Μαρία Ζαχαροπούλου