Πώς θα λειτουργήσουν εξαιτίας του παγετού αύριο Τετάρτη τα σχολεία στην Δυτική Μακεδονία

Πώς θα λειτουργήσουν εξαιτίας του παγετού αύριο Τετάρτη τα σχολεία στην Δυτική Μακεδονία

Ποιες ώρες και σε ποιους δήμους θα λειτουργήσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Εξαιτίας του ισχυρού παγετού που επικρατεί στην Δυτική Μακεδονία, πολλά σχολεία στην Περιφέρεια θα λειτουργήσουν με μειωμένο ωράριο.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου με αποφάσεις των δημάρχων Φλώρινας και Πρεσπών τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά, ενώ στον δήμο Αμυνταίου θα λειτουργήσουν μετά τις 9:15 το πρωί. Κανονικά θα λειτουργήσουν όλοι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και πιο συγκεκριμένα στους δήμους Εορδαίας, Κοζάνης, Σερβίων και Βελβεντού, τα σχολεία θα ξεκινήσουν στις 9:15 το πρωί. Οι παιδικοί σταθμοί σε όλους τους δήμους θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και στους Δήμους Γρεβενών και Δεσκάτης οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 9:00 το πρωί, ενώ τα εσπερινά σχολικά λύκεια θα ολοκληρώσουν το ωράριό τους στις 8:00 το βράδυ. Όλοι οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και πιο συγκεκριμένα στους δήμους Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου οι σχολικές μονάδες θα ξεκινήσουν στις 9:00 το πρωί, ενώ τα εσπερινά σχολεία στην Καστοριά θα ολοκληρώσουν τα μαθήματα στις 9:00 το βράδυ. Όλοι οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.