Εξιχνιάστηκε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στον Κολωνό – Έξι συλλήψεις

Εξιχνιάστηκε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στον Κολωνό – Έξι συλλήψεις

Κατασχέθηκαν γεμιστήρας, τρία ρόπαλα και 3.933 ευρώ

Στην εξιχνίαση του περιστατικού με τους πυροβολισμούς που έπεσαν το απόγευμα του Σαββάτου (20/1) στην πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα στην περιοχή του Κολωνού, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών πραγματοποίησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή και τελικά συνέλαβαν έξι άτομα με την αυτόφωρη διαδικασία. Ο λόγος για δύο Έλληνες και τέσσερις Αλβανούς ηλικίας 21 έως 66 ετών, για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι εμπλέκονται στο περιστατικό των πυροβολισμών.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., δυο εκ των κατηγορουμένων κινούμενοι με όχημα επί της οδού Λένορμαν συνεπλάκησαν με άλλα άτομα με επακόλουθο τη ρίψη πυροβολισμών. Άμεσα μετά από αναζητήσεις αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι σταθμευμένο πλησίον αποθήκης στην περιοχή της Αθήνας, εντός της οποίας εντοπίστηκαν οι έξι κατηγορούμενοι.

Από έρευνα εντός της αποθήκης αλλά και την κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γεμιστήρας, τρία ρόπαλα και το χρηματικό ποσό των 3.933 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των έτερων εμπλεκόμενων συνεχίζονται.