Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Στο κάδρο των ερευνών το θέμα της χρυσοθηρίας»

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Στο κάδρο των ερευνών το θέμα της χρυσοθηρίας»

«Ο Μπάμπης παγιδεύτηκε εκείνο το βράδυ» - Τι αναφέρει ο Γιώργος Τσούκαλης για το κίνητρο της δολοφονίας

Μετά τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στην περιοχή Ευαγγελίστρια στο Μεσολόγγι, αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί είναι το κίνητρο της δολοφονίας του.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, τον οποίο έχει διορίσει η οικογένεια του Μπάμπη, στο κάδρο των ερευνών έχουν μπει κι άλλα «θέματα». «Εγώ πιστεύω, αυτό που έχω πει κατ’επανάληψη, ότι ο Μπάμπης παγιδεύτηκε εκείνο το βράδυ κι αυτό αποδεικνύεται, από το πρώτο ψέμα που είπε ο 50χρονος κρεοπώλης, ότι εκείνο το βράδυ τον κάλεσε δήθεν ο Μπάμπης. Με την άρση του απορρήτου αποδεικνύεται, ότι τον κάλεσε εκείνος», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσούκαλης.

Στη συνέχεια έκανε λόγο και για άλλες παραμέτρους που θα μπουν στο κάδρο των ερευνών. «Θα πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση το θέμα της χρυσοθηρίας, το οποίο φημολογείται –δεν έχουμε κάποια αποδεικτικά στοιχεία αυτή τη στιγμή-, είναι όμως στο κάδρο των ερευνών. Προσπαθώ να εντοπίσω κάποια άτομα, που θα μας δώσουν συγκεκριμένες πληροφορίες. Ήδη χθες το βράδυ συνάντησα ένα άτομο, το οποίο στο παρελθόν μας έχει δώσει πληροφορίες για αρχαιοκαπηλίες […]. Όλα αυτά τα κυκλώματα είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Ευελπιστώ, ότι θα μας δώσουν πληροφορίες και θα μπορέσουμε να φθάσουμε στην άκρη του νήματος», επεσήμανε ο ιδιωτικός ερευνητής.