Greek Mafia: Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη

Greek Mafia: Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη

Οι δύο κατηγορούμενοι για εννέα κακουργήματα φέρονται να ήταν λακωνικοί στις απολογίες τους

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά την απολογία τους οι δυο συλληφθέντες, οι οποίοι φέρονται να εκτελούσαν ακριβοπληρωμένα συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia.

Πρόκειται για τον 39χρονο και τον 21χρονο, ομογενείς από την πρωην Σοβιετική Ένωση,
οι οποίοι φέρονται να ήταν λακωνικοί στις απολογίες τους. Ο κατηγορούμενοι πέρασαν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για εννέα κακουργηματικές πράξεις και επτά πλημμεληματικές. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν, ότι δεν θέλησαν να μιλήσουν με λεπτομέρειες για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, μεταξύ των οποίων, για εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνέργεια σε ανθρωποκτονία, ληστεία, διακεκριμένη οπλοφορία, εμπρησμό, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών, με τον 39χρονο , μάλιστα, να φέρεται να έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, ο οποίος κατηγορείται μόνο για τα πλημμελήματα της λαθρεμπορίας και της παράνομης οπλοκατοχής, καθώς σύμφωνα με την κατηγορία δεν έχει εμπλοκή στις δολοφονίες, στην απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με την οργάνωση. Ο 21χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει τους συγκατηγορούμενους του. Αναφερόμενος δε σε πράγματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι του και συνδέονται με επίθεση της οργάνωσης, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε, πως ανήκουν στον πατριό του, με τον οποίο δεν ζουν πια μαζί.

Μετά την απολογία του με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο νεαρός κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.

Μαρία Ζαχαροπούλου