Χαμός με γνωστό τηλεπαρουσιαστή: Προκάλεσε αναστάτωση για «ύποπτο» όχημα που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του

Χαμός με γνωστό τηλεπαρουσιαστή: Προκάλεσε αναστάτωση για «ύποπτο» όχημα που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του

Πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έλεγε ότι ήθελε να μηνύσει τους αστυνομικούς

Πασίγνωστος πρώην τηλεπαρουσιαστής κάλεσε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (20/1) στο Κέντρο Άμεσης Δράσης και είπε πως έξω από το σπίτι του στο Περιστέρι υπήρχε σταθμευμένο ένα ύποπτο όχημα.

Λίγα λεπτά αργότερα από την κλήση του, στο σημείο έφτασε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. που ήλεγξε το όχημα χωρίς όμως να βρει κάτι «ύποπτο». Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν και άλλες κλήσεις από τον πάλαι ποτέ πασίγνωστο τηλεπαρουσιαστή, στις οποίες ανέφερε ότι στο ανωτέρω όχημα πιθανόν να έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Στο σημείο έσπευσαν εκ νέου περιπολικά και διενεργήθηκε ξανά έλεγχος του οχήματος, από τον οποίον προέκυψε ότι το «ύποπτο» σύμφωνα με τον πρώην τηλεπαρουσιαστή όχημα ανήκει σε περίοικο ο οποίος σταθμεύει στη συγκεκριμένη οδό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ζητούσε να πάει στο σημείο και κλιμάκιο του ΤΕΕΜ, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έλεγε ότι ήθελε να μηνύσει τους αστυνομικούς

Λίγες ώρες αργότερα, περί τις 3:00 τα ξημερώματα, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, δηλώνοντας προφορικά ότι επιθυμεί να μηνύσει το σύνολο των αστυνομικών, κάνοντας λόγο για παραλείψεις αυτών για τις προγενέστερες καταγγελίες του για το εν λόγω όχημα. Μάλιστα, έμεινε για περίπου 3 ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα προκαλώντας αναστάτωση με τη συμπεριφορά του και όσα υποστήριζε ότι ήθελε να καταγγείλει.

Το… σόου συνεχίστηκε και στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, όπου ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αναφέρθηκε, πέραν του ανωτέρω περιστατικού με το ύποπτο όχημα, σε πλήθος περιστατικών που κατά τον ίδιο έλαβαν χώρα σε βάρος του κατά τα τελευταία έτη, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν ασαφή κατά την περιγραφή τους και τη μεταξύ τους σύνδεση.