Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Ίσως το κίνητρο να μην είναι οι 17.000 ευρώ»

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Ίσως το κίνητρο να μην είναι οι 17.000 ευρώ»

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης για τα στοιχεία της υπόθεσης και τα κίνητρα

Οι έρευνες για τον εντοπισμό κάποιου ίχνους του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι συνεχίζονται για 16η ημέρα, με τον ιδιωτικό ερευνητή και τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας του αγνοούμενου, Γιώργο Τσούλακη, να θεωρεί ως δεδομένο ότι ο 31χρονος είναι νεκρός και ότι ο βασικός ύποπτος και κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 51χρονος κρεοπώλης δεν πρόκειται να μιλήσει.

«Δεν έχω δει εμπλεκόμενο σε υπόθεση να λέει τόσα ψέματα και να υπάρχουν τόσες αντιφάσεις» λέει ο κ. Τσούκαλης για τον 51χρονο, τον οποίο χαρακτηρίζει σκληρό. Όσον αφορά στο κίνητρο, σύμφωνα με τον ίδιο το χρέος των 17.000 ευρώ είναι πλέον ένα «αδιάφορο κίνητρο», όπως το χαρακτήρισε, υπογραμμίζοντας πως είναι ίσως ένα προπέτασμα καπνού, ώστε να στραφούν οι έρευνες μακριά από το πραγματικό κίνητρο του εγκλήματος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Τσούκαλης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «τα 17.000 ευρώ απαίτησε ο Μπάμπης να του δοθούν. Από εκεί και πέρα ερευνώνται και άλλα πράγματα, αλλά δεν θέλω να τα ονομάσω δημόσια. Πιστέψτε με, είναι πολύ ισχυρά, που μπορούν να δέσουν την υπόθεση. Η Αστυνομία στρέφεται και σε άλλα κίνητρα. Ίσως το κίνητρο των 17.000 να είναι κάτι αδιάφορο, μπροστά σε αυτά που μπορεί να αποδειχτούν».

Ο κ. Τσούκαλης επανέλαβε, ότι είναι πιθανό να εμπλέκονται και άλλοι άνθρωποι στην εξαφάνιση του Μπάμπη, προσδιορίζοντας ως πιθανό συνεργό του έναν από τους δύο άνδρες και τις δύο γυναίκες που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των ερευνών, καθώς όπως είπε, ο κατηγορούμενος δεν ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός και είχε έναν πολύ μικρό κύκλο έμπιστων ανθρώπων.