Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Εξετάζεται η εμπλοκή επιπλέον 4 ατόμων – Έχουν προσαχθεί δύο γυναίκες και δύο άντρες

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Εξετάζεται η εμπλοκή επιπλέον 4 ατόμων – Έχουν προσαχθεί δύο γυναίκες και δύο άντρες

Με ειδικό σκύλο ανίχνευσης ανθρώπινων υπολειμμάτων συνεχίζονται οι έρευνες

Με αμείωτη ένταση συνχίζεται η έρευνα της Αστυνομίας για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Μάλιστα, εξετάζεται η εμπλοκή επιπλέον 4 ατόμων στην υπόθεση και έχουν προσαχθεί δύο γυναίκες και δύο άντρες που πιθανόν γνωρίζουν τι έχει συμβεί με τον Μπάμπη Κούτσικο.

Για τις έρευνες έχει προσληφθεί ορκωτός εκπαιδευτής με ειδικό σκύλο ανίχνευσης ανθρώπινων υπολειμμάτων, που είναι και ο μοναδικός στην Ελλάδα.

Τις έρευνες παρακολουθεί προσωπικά ο Αστυνομικός Δ/ντης Αιτωλίας, Απόστολος Καπνιάρης, ο οποίος έχει εξαντλήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα για το σκοπό αυτό.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκεται κυρίως ο 51χρονος μετά την εξαφάνιση του 31χρονου το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, καθώς όπως όλα δείχνουν ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο και είναι κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι αρχές εξετάζουν την εμπλοκή επιπλέον 4 ατόμων – 2 ανδρών και 2 γυναικών – τα οποία έχουν προσαχθεί.

Είναι χαρακτηριστικό από την πλευρά των αστυνομικών αρχών ότι δεν υπάρχουν διαρροές, σχετικά με τα νέα πρόσωπα καθώς, κατά το ρεπορτάζ, η δικογραφία είναι τεράστια και οι αρμόδιοι «ξεσκονίζουν» όλα τα στοιχεία ώστε να δοθεί απάντηση.