Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: «Πάνε να με μπλέξουν, δεν προωθώ κορίτσια»

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: «Πάνε να με μπλέξουν, δεν προωθώ κορίτσια»

Τι υποστηρίζει 54χρονος εμπλεκόμενος στην υπόθεση, ο οποίος σύστηνε με μηνύματά του κοπέλες σε φίλους του

«Στην αρχή δεν γνώριζα, μετά έμαθα» υποστηρίζει 54χρονος, που είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στην δυσώδη υπόθεση μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στην Αθήνα.

Ο ίδιος μιλώντας στο MEGA παραδέχεται μεν, ότι συνευρέθηκε με 16χρονη, υποστηρίζει ωστόσο ότι «μου είχε δείξει ταυτότητα, πως είναι 18». Μάλιστα, η κοπέλα φέρεται να του πρότεινε να πατσίσουν τις ερωτικές υπηρεσίες που θα του παρείχε, με ένα τατουάζ», καθώς ο 54χρονος είναι επαγγελματίας δερματοστιξίας. «Μου λέει "βγαίνω με πελάτες και αν γίνεται, να πληρωθώ με τατουάζ". Ήταν ωραία κοπέλα, δέχτηκα» είπε χαρακτηριστικά.

Τον άνδρα αυτόν «καίνε» μηνύματα που έστελνε σε άλλους άνδρες, συστήνοντας τους τις κοπέλες. «Μου λέει φίλος μου, ότι "θέλω να βγω μαζί της", με ρώτησε πόσα παίρνει και του είπα "θα την ρωτήσω". Την ρώτησα και αυτός είπε ότι "είναι πολλά"» λέει. Ο 54χρονος θα παραδεχθεί ότι πλήρωσε για τον έρωτα των κοριτσιών,αρνείται ωστόσο ότι ήξερε το παρασκήνιο και υποστηρίζει, ότι η ηλικία τους του ήταν άγνωστη.

Όπως είπε μιλώντας στο MEGA «η 17χρονη μου ζήτησε συγγνώμη», ενώ υποστηρίζει πως γνώριζε και την 15χρονη, η μητέρα της οποίας κατήγγειλε την υπόθεση, αλλά ισχυρίζεται, ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή μαζί της. «Πάνε να με μπλέξουν. Δεν προωθώ κορίτσια. Μπορεί να πηγαίνω με γυναίκες, αλλά δεν πουλάω, δεν εκδίδω», λέει ο 54χρονος.