Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Δεν ομολόγησε τίποτα, είναι σκληρός» λέει η αδελφή του αγνοούμενου

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Δεν ομολόγησε τίποτα, είναι σκληρός» λέει η αδελφή του αγνοούμενου

Η οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου αναμένει τώρα να πάρει στα χέρια της την δικογραφία

Αναπάντητο περιμένει το ερώτημα «πού είναι ο Μπάμπης», που κραύγαζαν σήμερα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στο Μεσολόγγι η μητέρα του και η αδελφή του.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν την οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, τόσο για τη συμπληρωματική κατάθεση του 51χρονου κρεοπώλη, όσο και για τη σύλληψή του, καθώς και για τυχόν πρόσωπα που θα έρθουν στο επόμενο διάστημα για κατάθεση. «Η ενημέρωση ήταν ουσιαστικά, ότι δεν ομολόγησε ο 51χρονος, για το που είναι ο Μπάμπης», είπε μιλώντας στο MEGA η Χριστίνα, η αδελφή του αγνοούμενου.

«Από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα το μεσημέρι που ήταν στην Ασφάλεια Μεσολογγίου, δεν ομολόγησε τίποτα, οπότε είναι σκληρός. Ενώ περιμέναμε όλοι να βγει, τον έβγαλαν από πίσω, δεν ξέρω. Δεν τον είδαμε, ούτε στα δικαστήρια τον είδα εγώ προσωπικά. Δεν είχα οπτική επαφή μαζί του».

Όπως είπε η αδερφή του αγνοούμενου, αναμένει μέσα στις επόμενες ημέρες να λάβει στα χέρια της τη δικογραφία για την υπόθεση.