Greek Mafia: Διώξεις για 9 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα σε βάρος των τριών συλληφθέντων

Greek Mafia: Διώξεις για 9 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα σε βάρος των τριών συλληφθέντων

Ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα

Βαρύτατη ποινική δίωξη για εννέα κακουργηματικές πράξεις και επτά πλημμεληματικές άσκησε ο εισαγγελέας για την υπόθεση των συλληφθέντων που φέρονται να εμπλέκονται στην Greek Mafia και στις δολοφονίες των Σκαφτούρου και Ρουμπέτη, αλλά και την απόπειρα κατά του Μαυρόπουλου.

Σε βάρος του 39χρονου και του 21χρονου, ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση και ενός Έλληνα αποδόθηκαν κατά περίπτωση κατηγορίες μεταξύ των οποίων για εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνέργεια σε ανθρωποκτονία, ληστεία, διακεκριμένη οπλοφορία, εμπρησμό, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών.

Οι δυο από τους τρεις συλληφθέντες, φέρεται ότι εκτελούσαν ακριβοπληρωμένα συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia. Ο τρίτος κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος μόνο με τα πλημμελήματα της λαθρεμπορίας και της παράνομης οπλοκατοχής και δε φέρεται να έχει εμπλοκή στις δολοφονίες.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα.