Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: «Δεν έκανε τίποτα, δεν είναι μπλεγμένη» τονίζει η μητέρα της «Λορέλας»

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: «Δεν έκανε τίποτα, δεν είναι μπλεγμένη» τονίζει η μητέρα της «Λορέλας»

«Δούλευε το κορίτσι, δούλευε. Έκανε δύο δουλειές για να επιβιώσει»

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα πήραν η 31χρονη «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη που κατηγορούνται για μαστροπεία και πορνογραφία και φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα που εξέδιδε ανήλικες στον Κολωνό. Ωστόσο, η μητέρα της «Λορέλας», επιμένει ότι η κόρη της δεν έκανε τίποτα τέτοιο και μάλιστα τονίζει ότι η 31χρονη έκανε δύο δουλειές για να επιβιώσει.

«Την κόρη μου την γνωρίζει όλος ο κόσμος, δεν είναι μπλεγμένη. Δεν έχει μπλέξει ποτέ. Δούλευε το κορίτσι, δούλευε. Έκανε δύο δουλειές (για να επιβιώσει). Έχω πάθει καρδιακό, έχω μείνει κάγκελο. Δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Αυτό είναι το μήνυμά της και δεν θα αλλάξει ποτέ.», είπε αρχικά η μητέρα της κατηγορούμενης «Λορέλας» στην εκπομπή «Live News» του Mega και συνέχισε ωςεξής:

«Έχει μιλήσει ήδη η Δ… (17χρονη). Η Λορένα ήθελε να την ξεμπλέξει όχι να κάνει κακό σε κανέναν. Μακάρι να βγει η αλήθεια και να ξεμπλέξει από αυτό το πράγμα. Δούλευε από μικρή. Με τα λεφτά που (πληρωνόταν) από τις βλεφαρίδες πλήρωνε τη δασκάλα που είχε για τον Μ… (το παιδί της). Βέβαια θα είχε χρήματα αν έκανε όλα αυτά. Σας το λέω δεν έκανε τίποτα. Την είδα (την 17χρονη) που ερχόταν για (να βάλει) βλεφαρίδες και όχι μόνο η Δ… (17χρονη), έρχονταν κοπέλες για να βάλουν βλεφαρίδες. Η κόρη μου δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Να πάνε όλα καλά γιατί…».