Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Τι λέει 17χρονη θύμα για τον «εγκέφαλο»

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Τι λέει 17χρονη θύμα για τον «εγκέφαλο»

«Η 26χρονη που έπιασαν χθες, έπρεπε να είναι μέσα, που παίρνει μικρά κοριτσάκια 14 και 15 ετών και όχι η 31χρονη»

Την δική της εκδοχή για το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό δίνει η 17χρονη, που φέρεται να είναι ένα από τα θύματά του, η οποία αποκάλυψε ότι εκδιδόταν με τη θέλησή της και υπερασπίστηκε την 31χρονη από την Αλβανία, που φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος.

Η 17χρονη μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκάλυψε ότι η 31χρονη «Λορέλα» είναι αθώα, ότι εκδιδόταν με τη θέλησή της και ότι η 26χρονη που συνελήφθη την Δευτέρα, είναι το πρόσωπο που εκδίδει κορίτσια ηλικίας 14 και 15 ετών. «Είναι αθώα. Έκανα παρέα μαζί της, δεν με έμπλεξε αυτή. Ίσα-ίσα, ήθελε να με αποτρέψει από όλο αυτό», δήλωσε αρχικά η 17χρονη.

Πρόσθεσε ότι «άλλοι έπρεπε να είναι μέσα και δεν είναι. Η 26χρονη που έπιασαν χθες, έπρεπε να είναι μέσα, που παίρνει μικρά κοριτσάκια 14 και 15 ετών και όχι η 31χρονη. Τα γνωρίζω αυτά τα κορίτσια, τα προωθούσε επί χρήμασι. Εγώ έπαιρνα 150 ευρώ. Είναι ψέμα, πως ήμουν θύμα μαστροπείας. Δεν με έβαλε κανένας για δουλειά, μόνη μου το έκανα», πρόσθεσε η 17χρονη.

Ακόμα, αναφερόμενη στις γυμνές φωτογραφίες και στο πώς έβρισκε «πελάτες», η 17χρονη ανέφερε: «Έβρισκα πελάτες από το Instagram. Άλλος έβαζε αγγελία, χωρίς να το ξέρουμε εμείς. Τις αγγελίες τις έβαζε ο 34χρονος, χωρίς να τις ξέρουμε. Μας έβγαζε φωτογραφίες με τη συναίνεσή μας, για να τις κρατήσει, όχι να τις ανεβάσει κάπου. Η Αστυνομία προσπαθεί να πιάσει ανθρώπους, που δε φταίνε», κατέληξε.