Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας

Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον άνδρα

Νεκρή ανασύρθηκε το πρωί της Τρίτης (16/1) η γυναίκα που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία με τον σύντροφό της, το βράδυ της Δευτέρας όπως μεταδίδει το patrisnews.com.

Οι έρευνες της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό του άνδρα που οδηγούσε το όχημα συνεχίζονται.

Οι πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» αναφέρουν ότι ο 50χρονος άνδρας, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης επιχείρησε να περάσει με το ιδιωτικό του όχημα το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού.

Ωστόσο, τη στιγμή που περνούσε από το σημείο ένα κύμα υδάτινου όγκου «κόλλησε» το όχημα στα κάγκελα, ενώ ακολούθησε και ένα δεύτερο κύμα που χτύπησε με σφοδρότητα το όχημα. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και έπεσε εντός του υδατορέματος Κόβιτσας (Αχέροντας).

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ, συνεχίζονται, ενώ αναμένεται να επεκταθούν και σε γειτονικές περιοχές.

Πήρε τηλέφωνο συγχωριανό του και του είπε πως κινδυνεύει

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγνοούμενος άνδρας φέρεται να επικοινώνησε με συγχωριανό του ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν παρασυρθεί το όχημά του, αναφέροντάς του πως βρίσκεται σε κίνδυνο τόσο ο ίδιος όσο και η αρραβωνιαστικιά του και ζητώντας έντρομος βοήθεια.