Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Ποια είναι τα δύο πρόσωπα που βρίσκονται στο κάδρο των ερευνών

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Ποια είναι τα δύο πρόσωπα που βρίσκονται στο κάδρο των ερευνών

Πού στρέφονται οι έρευνες μετά από νέο βίντεο με το αυτοκίνητο του 51χρονου κρεοπώλη

Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι, καθώς οι έρευνες πλέον, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο Γιώργος Σόμπολος, επικεντρώνονται σε μια αρκετά μεγάλη περιοχή στον ποταμό Εύηνο κοντά στο Ευηνοχώρι.

Κι αυτό γιατί οι αρχές έχουν στα χέρια τους νέο βίντεο, στο οποίο φαίνεται το όχημα του 51χρονου, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που είδε τον 31χρονο. Το σημείο όπου εντοπίζεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη, βρίσκεται σε απόσταση περίπου 40 λεπτών από το σπίτι του αγνοούμενου. Οι αρχές εκτιμούν, ότι αν έχει συμβεί κάτι στη συγκεκριμένη περιοχή, δικαιολογεί το χρονικό διάστημα που έκανε ο 51χρονος να επιστρέψει στο σπίτι του το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη. Ωστόσο, οι έρευνες είναι εξαιρετικά δύσκολες, αφού η συγκεκριμένη περιοχή είναι βαλτώδης και δυσπρόσιτη.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο πρόσωπα βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να δώσουν απαντήσεις στο μυστήριο της εξαφάνισης του 31χρονου. Το πρώτο πρόσωπο είναι κάποιος, με τον οποίο όπως προέκυψε από την ανάκτηση δεδομένων από το κινητό του, μίλησε ο 51χρονος πριν και μετά από την εξαφάνιση του Μπάμπη. Το πρόσωπο αυτό έχει κληθεί να καταθέσει, όσα συζήτησε με τον κρεοπώλη την επίμαχη βραδιά.

Το δεύτερο πρόσωπο είναι ένας άνδρας, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως στην Αστυνομία, για να καταθέσει. Όπως είπε, είχε μια στιχομυθία με τον 51χρονο σχετικά με την υπόθεση του Μπάμπη και οι αστυνομικοί ελέγχουν τα όσα έχει καταθέσει, για να διαπιστώσουν αν ευσταθούν.